Брускети с боб и козе сирене
- Общо време 45мин.
- 20мин.
Приготвяне - 25мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
70 г Зрял бял боб (накиснат за 12 часа)
2 бр. Големи филии хляб, препечени
2 бр. Скилидки чесън, обелени
0.5 бр. Глава лук, тънко нарязан
1 бр. Букет гарни
2 с.л. Гладколист магданоз, нарязан
0.5 Руло от козе сирене, нарязано на филии
3 с.л. Зехтин
Сол, пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките
Стъпка 2 /6
Намажете леко тоста с олио и го натрийте с чесъна. Оставете го настрани. Загрейте олиото в съда.
Стъпка 3 /6
Добавете лука и го запържете.
Стъпка 4 /6
Добавете боба, букет гарни, магданоза и солта и пипера.
Стъпка 5 /6
Време за приготвяне: 25 мин.
Стъпка 6 /6
Изцедете. Намажете върху тоста. Добавете сиренето и запечете на грил.