Бързо касуле
- Общо време 14мин.
- 10мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
4 порции
600 г Варен бял боб с доматен сос
2 бр. Патешко бутче с конфи
2 бр. Наденичка „Монбеляр“, разполовена
400 г Свински пръжки (парчета по 100 г)
200 г Осолено свинско месо (парчета по 100 г)
1 бр. Глава лук, нарязан
1 бр. Букет гарни
2 бр. Скилидка чесън
4 с.л. Домати консерва
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Нарежете на ситно главата лук.
Стъпка 3 /7
Сложете патешките бутчета с конфи в съда, за да се разтопи мазнината.
Стъпка 4 /7
Отстранете бутчетата и мазнината, като оставите около 2-3 супени лъжици. Добавете наденичките и пръжките. Запържете ги. Добавете лука и задушете.
Стъпка 5 /7
Сложете всички съставки в тенджерата. Добавете 150 мл вода. Разбъркайте.
Стъпка 6 /7
Приготвяне под налягане: 4 мин
Стъпка 7 /7
Сервирайте.