ГЛАЗИРАНО СВИНСКО ПО КИТАЙСКИ
- Общо време 20мин.
- 0мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (8)
Интелигентен грил OptiGrill 4in1 GC774D, грил и барбекю едновременно, перфектно гриловане, цвят инокс OptiGrill Elite XL, Мултифункционален Грил GC760D30, 16 Програми OptiGrill+ XL Snacking&Baking, Мултифункционален Грил GC724D12, Аксесоар за закуски и печене, 9 Програми Грил Tefal OptiGrill 2в1 GC772D Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
6 порции
6
3 скилидка
5 сантиметър Парче пресен джинджифил, обелен
6 с.л. Соев сос
6 с.л. Кетчуп
4 с.л. Оризов оцет
3 с.л. Течен мед
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Обелете и намачкайте скилидките чесън, настържете джинджифила и ги смесете в купа с кетчупа, соевия сос, оцета и меда.
Стъпка 2 /7
С остър нож изрежете кръст на повърхността на всеки от резените свинско филе, след което ги сложете в купата и ги намажете със сместа.
Стъпка 3 /7
Мариновайте 30 минути.
Стъпка 4 /7
Включете грила. Изберете програма Свинско и натиснете OK.
Стъпка 5 /7
След като загрее, поставете добре отцедените резени свинско филе върху грил плочата и затворете капака.
Стъпка 6 /7
Гответе според инструкциите на дисплея, докато шишчетата станат готови.
Стъпка 7 /7
Междувременно изсипете маринатата в тенджера и оставете да заври за 5 до 10 минути или докато се получи сос с консистенция на сироп. Намажете резените свинско филе със соса непосредствено преди да сервирате.