Грилован лаврак в сос
- Общо време 40мин.
- 20мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (3)
Съставки
8 порции
8 Лаврак
3 Нарязан чесън
4 г Лют червен пипер
4 г Червен пипер
15 cl Зехтин
Сол, черен пипер
6 Дафинов лист
1.5 Нарязани лимони
Аксесоари
Грил решетка
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Поставете грил плочата в уреда и поставете квадрат хартия за печене отгоре.
Стъпка 2 /4
Смесете чесъна, лютата чушка, червения пипер и зехтина със сол и черен пипер. Намажете рибата със соса.
Стъпка 3 /4
Поставете половината от филетата върху грила и настройте програмата FISH (Риба) за 10 минути. След като готвенето приключи, повторете с втората партида.
Стъпка 4 /4
Поднесете филетата с резен лимон и дафинов лист.