Зеленчуков гювеч
- Общо време 37мин.
- 5мин.
Приготвяне - 32мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
6 бр. Картофи на кубчета
200 г Замразен зелен фасул
3 бр. Морков на кубчета
1.5 бр. Червена чушка на кубчета
150 г Замразена бамя
0.5 бр. Глава лук, нарязан
2 ч.л. Червен пипер
3 бр. Дафинов лист
5 с.л. Олио
1.5 л Млени домати
200 г Замразен грах
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Обелете картофите и ги нарежете на кубчета 3х3 см.
Стъпка 2 /6
Налейте олито в съда за готвене.
Стъпка 3 /6
Задушете лука , моркова и чушката за 7 мин.
Стъпка 4 /6
Добавете всички останали съставки в съда. Подправете със сол и пипер. Разбъркайте.
Стъпка 5 /6
Гответе под налягане 25 мин.
Стъпка 6 /6
Сервирайте ястието топло с хляб.