Зеленчукови самоси
- Общо време 29мин.
- 15мин.
Приготвяне - 14мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
6 Кори
200 г Фета сирене, натрошено
400 г Карфиол
200 г Зелен грах, варен
1 с.л. Къри на прах
1 Зехтин
1 щипка Сол
1 щипка Пипер
Аксесоари
Extra Crisp
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.
6 Кори 200г Фета сирене, натрошено 400г Карфиол 200г Зелен грах, варен 1с.л. Къри на прах 1 Зехтин 1щипка Сол 1щипка Пипер
Стъпка 2 /4
В купа за смесване намачкайте карфиола и разбъркайте с къри на прах. Добавете граха и фетата и разбъркайте. Подправете на вкус. Разрежете всеки лист от корите на 2.
6 Кори 200г Фета сирене, натрошено 400г Карфиол 200г Зелен грах, варен 1с.л. Къри на прах 1щипка Сол 1щипка Пипер
Стъпка 3 /4
Сложете 1 супена лъжица пълнеж в края на всяка лента. Сгънете във форма на триъгълник. Намажете с олио и добавете в съда за готвене.
Стъпка 4 /4
Сложете капака Extra Crisp и стартирайте ръчен режим (Manual) : 14 минути на 200 °C. Обърнете по средата на готвенето.