Карбонада
Tefal
Рецепта на Tefal

Карбонада

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 40мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Приготвяне
    35мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 300 г Телешко

  • 1.5 Глави лук

  • 50 г Бекон на ивици

  • 2 с.л. Фъстъчено олио

  • 250 мл Тъмна бира

  • 0.5 с.л. Кафява захар

  • Сол, пипер

  • 0.5 Дафинов лист

  • 1 щипка Мащерка

  • 20 г Джинджифилов сладкиш

Приготвяне

Стъпка 1 /7

Пригответе съставките.

  • 300г Телешко
  • 1.5 Глави лук
  • 50г Бекон на ивици
  • 2с.л. Фъстъчено олио
  • 250мл Тъмна бира
  • 0.5с.л. Кафява захар
  • Сол, пипер
  • 0.5 Дафинов лист
  • 1щипка Мащерка
  • 20г Джинджифилов сладкиш

Стъпка 2 /7

Накълцайте лука.

Стъпка 3 /7

Излейте олиото в тигана.

  • 2с.л. Фъстъчено олио

Стъпка 4 /7

Запържете парченцата говеждо от всички страни. Извадете ги. Запържете лука. Добавете бекона и запечете.

  • 300г Телешко
  • 1.5 Глави лук
  • 50г Бекон на ивици

Стъпка 5 /7

Върнете парченцата говеждо в тигана, добавете бирата, кафява захар, мащерка и дафинов лист. Подправете със сол и пипер.

  • 300г Телешко
  • 250мл Тъмна бира
  • 0.5с.л. Кафява захар
  • Сол, пипер
  • 0.5 Дафинов лист
  • 1щипка Мащерка

Стъпка 6 /7

Приготвяне под налягане.

Стъпка 7 /7

Добавете запечения джинджифилов сладкиш и нарежете на кубчета. Сервирайте.

  • 20г Джинджифилов сладкиш