Карбонада
- Общо време 40мин.
- 5мин.
Приготвяне - 35мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
300 г Телешко
1.5 Глави лук
50 г Бекон на ивици
2 с.л. Фъстъчено олио
250 мл Тъмна бира
0.5 с.л. Кафява захар
Сол, пипер
0.5 Дафинов лист
1 щипка Мащерка
20 г Джинджифилов сладкиш
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Накълцайте лука.
Стъпка 3 /7
Излейте олиото в тигана.
Стъпка 4 /7
Запържете парченцата говеждо от всички страни. Извадете ги. Запържете лука. Добавете бекона и запечете.
Стъпка 5 /7
Върнете парченцата говеждо в тигана, добавете бирата, кафява захар, мащерка и дафинов лист. Подправете със сол и пипер.
Стъпка 6 /7
Приготвяне под налягане.
Стъпка 7 /7
Добавете запечения джинджифилов сладкиш и нарежете на кубчета. Сервирайте.