Карфиол по индийски
- Общо време 12мин.
- 10мин.
Приготвяне - 2мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
500 г Карфиол
1 с.л. Фъстъчено олио
40 г Натрошени ядки кашу
1 с.л. Паста къри
2 ч.л. Къри на прах Мадрас
400 г Домати
80 мл Пилешки бульон
1 с.л. Кориандър
1 бр. Глава лук
3 с.л. Кокосова сметана
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
500г Карфиол 1с.л. Фъстъчено олио 40г Натрошени ядки кашу 1с.л. Паста къри 2ч.л. Къри на прах Мадрас 400г Домати 80мл Пилешки бульон 1с.л. Кориандър 1бр. Глава лук 3с.л. Кокосова сметана
Стъпка 2 /7
Нарежете лука.
1бр. Глава лук
Стъпка 3 /7
Излейте олиото в тигана.
1с.л. Фъстъчено олио
Стъпка 4 /7
Запържете лука, пастата къри и кърито на прах за 2 минути. Добавете карфиола. Смесете старателно.
500г Карфиол 1с.л. Паста къри 2ч.л. Къри на прах Мадрас 1бр. Глава лук
Стъпка 5 /7
Добавете доматите, бульона и кокосова сметана. Разбъркайте.
400г Домати 80мл Пилешки бульон 3с.л. Кокосова сметана
Стъпка 6 /7
Приготвяне под налягане.
Стъпка 7 /7
Карфиолът трябва да остане хрупкав. Поръсете с ядки кашу и кориандър. Сервирайте.
500г Карфиол 40г Натрошени ядки кашу 1с.л. Кориандър