Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Котидж пай

Оценка пет звезди (средна)

5/5 -

  • Общо време 25мин.
  • Приготвяне
    15мин.
  • Приготвяне
    10мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 900 г Телешка кайма

  • 1.5 бр. Глава лук, нарязан

  • 1.5 кг Картофи, на кубчета

  • 3 с.л. Олио

  • 150 г Масло

  • 240 мл Вода

  • Сол, пипер, индийско орехче, букет гарни

  • 3 бр. Скилидка чесън

  • Настъргано сирене Грюер

  • Тавичка за печене във фурната

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Пригответе съставките.

  • 900г Телешка кайма
  • 1.5бр. Глава лук, нарязан
  • 1.5кг Картофи, на кубчета
  • 3с.л. Олио
  • 150г Масло
  • 240мл Вода
  • Сол, пипер, индийско орехче, букет гарни
  • 3бр. Скилидка чесън
  • Настъргано сирене Грюер
  • Тавичка за печене във фурната

Стъпка 2 /8

Нарежете на ситно кромида.

  • 1.5бр. Глава лук, нарязан

Стъпка 3 /8

Нарежете картофите на кубчета.

  • 1.5кг Картофи, на кубчета

Стъпка 4 /8

Излейте олиото в съда и добавете лука.

  • 1.5бр. Глава лук, нарязан
  • 3с.л. Олио

Стъпка 5 /8

Запържете лука. Добавете говеждото месо и гответе, като разбърквате. Сложете подправки. Прехвърлете го в тава за печене.

  • 900г Телешка кайма
  • Тавичка за печене във фурната

Стъпка 6 /8

Добавете в тигана картофите, масло, чесън, букет гарни и вода. Подправете със сол, пипер и индийско орехче.

  • 1.5кг Картофи, на кубчета
  • 150г Масло
  • 240мл Вода
  • Сол, пипер, индийско орехче, букет гарни
  • 3бр. Скилидка чесън

Стъпка 7 /8

Приготвяне под налягане.

Стъпка 8 /8

Намачкайте всичко с преса за картофи. Разстелете сместа върху месото. Поръсете отгоре сирене грюер. Запечете на фурна до златист цвят.

  • Настъргано сирене Грюер