Котидж пай
- Общо време 25мин.
- 15мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
900 г Телешка кайма
1.5 бр. Глава лук, нарязан
1.5 кг Картофи, на кубчета
3 с.л. Олио
150 г Масло
240 мл Вода
Сол, пипер, индийско орехче, букет гарни
3 бр. Скилидка чесън
Настъргано сирене Грюер
Тавичка за печене във фурната
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Пригответе съставките.
900г Телешка кайма 1.5бр. Глава лук, нарязан 1.5кг Картофи, на кубчета 3с.л. Олио 150г Масло 240мл Вода Сол, пипер, индийско орехче, букет гарни 3бр. Скилидка чесън Настъргано сирене Грюер Тавичка за печене във фурната
Стъпка 2 /8
Нарежете на ситно кромида.
1.5бр. Глава лук, нарязан
Стъпка 3 /8
Нарежете картофите на кубчета.
1.5кг Картофи, на кубчета
Стъпка 4 /8
Излейте олиото в съда и добавете лука.
1.5бр. Глава лук, нарязан 3с.л. Олио
Стъпка 5 /8
Запържете лука. Добавете говеждото месо и гответе, като разбърквате. Сложете подправки. Прехвърлете го в тава за печене.
900г Телешка кайма Тавичка за печене във фурната
Стъпка 6 /8
Добавете в тигана картофите, масло, чесън, букет гарни и вода. Подправете със сол, пипер и индийско орехче.
1.5кг Картофи, на кубчета 150г Масло 240мл Вода Сол, пипер, индийско орехче, букет гарни 3бр. Скилидка чесън
Стъпка 7 /8
Приготвяне под налягане.
Стъпка 8 /8
Намачкайте всичко с преса за картофи. Разстелете сместа върху месото. Поръсете отгоре сирене грюер. Запечете на фурна до златист цвят.
Настъргано сирене Грюер