Мека шоколадова торта
- Общо време 24мин.
- 10мин.Приготвяне 
- 14мин.Приготвяне 
- 0мин.Охлаждане 
Съставки
6 порции
- 105 г Шоколад с 50% какао 
- 105 г Масло 
- 90 г Пудра захар 
- 4 бр. Жълтък 
- 2 бр. Белтък, леко разбит 
- 45 г Самовтасващо брашно 
- 200 мл Вода 
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Разтопете шоколада и маслото на водна баня. Налейте тази смес в купа и добавете пудрата захар. Разбъркайте.
Стъпка 3 /7
Добавете жълтъците, брашното и белтъците.
Стъпка 4 /7
Разпределете сместа в рамекини.
Стъпка 5 /7
Покрийте рамекините с хартия за печене. Поставете ги в кошничката за готвене на пара. Налейте в купата 250 мл вода.
Стъпка 6 /7
Приготвяне под налягане
Стъпка 7 /7
Консумирайте я топла!

