Панакота очни ябълки
- Общо време 12ч. 21мин.
- 20мин.
Приготвяне - 1мин.
Приготвяне - 12ч.
Охлаждане
Съставки
4 порции
150 мл Пълномаслено мляко
4 бр. Лист желатин, накиснат във вода
300 мл Бита сметана
30 г Захар
12 бр. Плод личи в сироп
12 бр. Зърна червено грозде
270 мл Гроздов сок
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
150мл Пълномаслено мляко 4бр. Лист желатин, накиснат във вода 300мл Бита сметана 30г Захар 12бр. Плод личи в сироп 12бр. Зърна червено грозде 270мл Гроздов сок
Стъпка 2 /6
Вкарайте зърно грозде във всеки плод личи, за да оформите очите. Охладете.
12бр. Плод личи в сироп 12бр. Зърна червено грозде
Стъпка 3 /6
Кипнете млякото, сметаната, захарта и половината от желатина в купата. Разлейте в десертни чаши и приберете в хладилника.
150мл Пълномаслено мляко 4бр. Лист желатин, накиснат във вода 300мл Бита сметана 30г Захар
Стъпка 4 /6
Без да изплаквате тигана, налейте в него гроздовия сок и остатъка от течния желатин.
4бр. Лист желатин, накиснат във вода 270мл Гроздов сок
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Оставете в Cookeo. Залейте десертните чаши, щом кремът се сгъсти.