Печено халуми с мед
- Общо време 17мин.
- 5мин.
Приготвяне - 12мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (12)
Easy Fry Silence, уред за готвене с горещ въздух, 5 л, безшумна технология, система Easy Clean & Store, неръждаема стомана XXL Dual Easy Fry, Двоен уред за готвене с горещ въздух XXL, синхронизирано готвене, вместимост от 11 L Easy Fry & Grill Precision+, Уред за Готвене с Горещ Въздух EY505D, Инокс Уред за Готвене с Горещ Въздух и Пара Easy Fry & Steam Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
2 Халуми
2 с.л. мед
1 кора от лимон Лимонова кора
2 с.л. Сушен риган
2 щипки Чили на прах
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Отцедете сиренето халуми от маринатата и го изплакнете добре под струя течаща вода.
Стъпка 2 /5
Поставете го в във форма за пай, която се побира в уреда и го залейте с меда. Поръсете с лимонова кора, сушен риган и чили на прах.
Стъпка 3 /5
Поставете формата за пай върху тавата в уреда. Започнете да готвите.
Стъпка 4 /5
Когато халумито се изпече хубаво, нарежете го на тънки резени и го залейте с леко карамелизирания мед.
Стъпка 5 /5
Сервирайте веднага.