Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Пилешки биволски крилца на грил

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 5мин.
  • Приготвяне
    5мин.
  • Приготвяне
    0мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 500 г пилешки крилца

  • 100 г Обикновено брашно

  • 1 с.л. Бял винен оцет

  • Сол

  • 1 с.л. Растителна мазнина

  • 2 с.л. Разтопено масло

  • 2 с.л. Доматен сос

Приготвяне

Стъпка 1 /4

Смесете брашното, червения пипер, солта и черния пипер в голям плик за съхраняване на продукти във фризер. Добавете пилешките крилца и разбъркайте, докато се покрият напълно със сместа от брашно и червен пипер.

  • 500г пилешки крилца
  • 100г Обикновено брашно
  • 1с.л. Бял винен оцет
  • Сол
  • 1с.л. Растителна мазнина
  • 2с.л. Разтопено масло
  • 2с.л. Доматен сос

Стъпка 2 /4

Поставете пилешките крилца в голяма купа и ги поръсете с растителна мазнина. Разбъркайте, докато крилцата се покрият равномерно с него.

Стъпка 3 /4

Включете грила. Изберете подходящата програма и натиснете OK. След това преминете към рецептата: Намажете с малко мазнина плочите на грила. След като предварителното загряване приключи, сложете крилцата върху грила и затворете капака. Оставете ги да се пекат, като ги обръщате от време на време, докато индикаторната лампичка стане червен или докато дисплея покаже „добре изпечено“.

Стъпка 4 /4

Междувременно разбъркайте разтопеното масло, доматения сос и табаско в голяма купа. Добавете топлите пилешки крилца и разбъркайте, докато се покрият напълно със сместа.