Пилешко със зелен фасул и ядки
- Общо време 4мин.
- 2мин.
Приготвяне - 2мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
6 порции
6 бр. Пилешки филенца
3 с.л. Растително олио
3 с.л. Соев сос
100 мл Вода
1.5 с.л. Лучена супа на прах
1000 г Зелен фасул, консерва
1.5 ч.л. Чесън на прах
3 с.л. Кашу, нарязано на ситно
(или лешници, или печено сусамово семе)
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките
6бр. Пилешки филенца 3с.л. Растително олио 3с.л. Соев сос 100мл Вода 1.5с.л. Лучена супа на прах 1000г Зелен фасул, консерва 1.5ч.л. Чесън на прах 3с.л. Кашу, нарязано на ситно (или лешници, или печено сусамово семе)
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в купата.
3с.л. Растително олио
Стъпка 3 /6
Запържете филенцата от двете страни за 5 минути, когато са полусготвени. Добавете соевия сос. Печете от двете страни за 5 минути.
6бр. Пилешки филенца 3с.л. Соев сос
Стъпка 4 /6
Добавете водата и лучена супа на прах. Разбъркайте. Добавете фасула и чесъна.
100мл Вода 1.5с.л. Лучена супа на прах 1000г Зелен фасул, консерва 1.5ч.л. Чесън на прах
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Сервирайте.