Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Пуешко бланкет с кестени

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 29мин.
  • Приготвяне
    25мин.
  • Приготвяне
    4мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

4 порции

  • 600 г Пуешко филе на кубчета

  • 250 г Перлен лук, задушен за 2 мин.

  • 2 бр. Морков, нарязан на тънко

  • 600 г Варени кестени

  • 2 ч.л. Царевично брашно

  • 200 мл Пилешки бульон

  • 200 мл Нискомаслена сметана

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Пригответе съставките.

  • 600г Пуешко филе на кубчета
  • 250г Перлен лук, задушен за 2 мин.
  • 2бр. Морков, нарязан на тънко
  • 600г Варени кестени
  • 2ч.л. Царевично брашно
  • 200мл Пилешки бульон
  • 200мл Нискомаслена сметана
  • Сол, пипер

Стъпка 2 /5

Разбъркайте царевичното брашно в сметаната. Оставете сместа настрани.

  • 2ч.л. Царевично брашно
  • 200мл Нискомаслена сметана

Стъпка 3 /5

Сложете пуешкото месо, зеленчуците и бульона в съда.

  • 600г Пуешко филе на кубчета
  • 250г Перлен лук, задушен за 2 мин.
  • 2бр. Морков, нарязан на тънко
  • 600г Варени кестени
  • 200мл Пилешки бульон

Стъпка 4 /5

Приготвяне под налягане.

Стъпка 5 /5

Извадете месото и зеленчуците. Добавете сметаната. Оставете да се сгъсти в режим на запичане. Сервирайте всичко заедно.

  • 250г Перлен лук, задушен за 2 мин.
  • 2бр. Морков, нарязан на тънко
  • 600г Варени кестени
  • 2ч.л. Царевично брашно
  • 200мл Нискомаслена сметана