Rump Steak with Grilled Apple and Nut Pesto
- Общо време 35мин.
- 25мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
4 порции
4 броя Рамстек (около 250 г)
4 броя Ябълка
1 броя Цикория
1 Връзка магданоз
Сол
Пипер
80 г орехи
80 г Орехови ядки
60 г Бадеми
200 мл Зехтин
80 г Пармезан
Сол
Пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Изплакнете стека под студена течаща вода и го подсушете с кухненска хартия. Измийте и подсушете ябълките, премахнете сърцевината с уред за почистване на ябълки и ги нарежете на резенчета с дебелина около 2 см.
Стъпка 2 /6
За пестото: нарежете ядките на едро. След това с ръчен пасатор ги разбийте със зехтин и пармезан. Подправете със сол и черен пипер.
Стъпка 3 /6
Включете грила, изберете програма Стек/Червено месо и натиснете OK. След като загрее, поставете пържолите върху плочата и затворете грила: гриловането ще започне автоматично автоматично. Извадете готовите пържоли след достигане на ниво средно изпечено (оранжево). След това ги покрийте и оставете настрана за приблизително 10 минути.
Стъпка 4 /6
Избършете грила с кърпа, за да премахнете остатъците от месо. Изберете ръчен режим и червения цвят (240°C), след което оставете грила да загрее. После гриловайте резенчетата ябълка около 3 минути.
Стъпка 5 /6
Измийте, подсушете, разрежете на две цикорията, отстранете стъблото и я нарежете на тънки ивици. Измийте кервиза, изтръскайте го, за да го подсушите, и откъснете връхчетата му.
Стъпка 6 /6
Нарежете стека и го сервирайте с ябълките и салатата. Полейте салатата със зехтин и сервирайте с ядковото песто.