Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Руски борш

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 1ч.
  • Приготвяне
    30мин.
  • Приготвяне
    30мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 250 г Телешка плешка, на кубчета

  • 50 г Бекон

  • 200 г Сурово цвекло, на кубчета

  • 100 г Картофи, на кубчета

  • 1 с.л. Доматено пюре

  • 0.5 бр. Глава обелен и нарязан лук

  • 2 бр. Дафинов лист

  • 1 с.л. Слънчогледово олио

  • 350 мл Вода или телешки бульон

  • Пълномаслен крем фреш

  • Сол, пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /6

Пригответе съставките.

  • 250г Телешка плешка, на кубчета
  • 50г Бекон
  • 200г Сурово цвекло, на кубчета
  • 100г Картофи, на кубчета
  • 1с.л. Доматено пюре
  • 0.5бр. Глава обелен и нарязан лук
  • 2бр. Дафинов лист
  • 1с.л. Слънчогледово олио
  • 350мл Вода или телешки бульон
  • Пълномаслен крем фреш

Стъпка 2 /6

Налейте олиото в тигана.

  • 1с.л. Слънчогледово олио

Стъпка 3 /6

Запържете кубчетата месо с бекона. Добавете лука, разбъркайте и гответе 5 минути.

  • 250г Телешка плешка, на кубчета
  • 50г Бекон
  • 0.5бр. Глава обелен и нарязан лук

Стъпка 4 /6

Добавете останалите съставки (без сметаната). Добавете сол и черен пипер и разбъркайте сместа.

  • 200г Сурово цвекло, на кубчета
  • 100г Картофи, на кубчета
  • 1с.л. Доматено пюре
  • 2бр. Дафинов лист
  • 350мл Вода или телешки бульон

Стъпка 5 /6

Приготвяне под налягане.

Стъпка 6 /6

Извадете дафиновия лист и месото. Разбъркайте. Сервирайте с накълцаното месо отгоре и сметана.

  • Пълномаслен крем фреш