СВИНСКИ ШИШЧЕТА С БАРБЕКЮ СОС
- Общо време 20мин.
- 0мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Открийте пълната гама
Показване на още - Открийте пълната гама -
Съставки
6 порции
1 кг свинско филе
2 скилидка Чесън
1 броя лук
1 с.л. Зехтин
100 мл Кетчуп
70 г Пюре от сушени на слънце домати (вижте съвета)
4 с.л. сос Уорчестър
1 ч.л. Дижонска горчица
2 с.л. Ябълков оцет
2 с.л. пчелен мед
1 ч.л. Смлян червен пипер
1 ч.л. Смлян кориандър
0.5 ч.л. Сушен риган
0.5 ч.л. Млян пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Обелете и нарежете на ситно скилидките чесън и лука.
Стъпка 2 /8
Сложете ги в тенджера със зехтина и щипка сол. Гответе на слаб огън 10 минути.
Стъпка 3 /8
Добавете кетчупа, доматеното пюре, соса Уорчестър, оцета, меда, горчицата и подправките. Разбъркайте и оставете да къкри около 20 минути. Оставете да изстине.
Стъпка 4 /8
Включете грила. Изберете програма Свинско и натиснете OK.
Стъпка 5 /8
Нарежете месото на 3-сантиметрови кубчета, отстранете сухожилията и нанижете парчетата на 6 дървени шишчета. Намажете месото с барбекю соса.
Стъпка 6 /8
След като загрее, поставете шишчетата върху грил плочатата и затворете капака.
Стъпка 7 /8
Гответе според инструкциите на дисплея, докато шишчетата станат готови.
Стъпка 8 /8
Поднесете шишчетата с останалия барбекю сос.