Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

СВИНСКИ ШИШЧЕТА С БАРБЕКЮ СОС

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 20мин.
  • Приготвяне
    0мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 1 кг свинско филе

  • 2 скилидка Чесън

  • 1 броя лук

  • 1 с.л. Зехтин

  • 100 мл Кетчуп

  • 70 г Пюре от сушени на слънце домати (вижте съвета)

  • 4 с.л. сос Уорчестър

  • 1 ч.л. Дижонска горчица

  • 2 с.л. Ябълков оцет

  • 2 с.л. пчелен мед

  • 1 ч.л. Смлян червен пипер

  • 1 ч.л. Смлян кориандър

  • 0.5 ч.л. Сушен риган

  • 0.5 ч.л. Млян пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Обелете и нарежете на ситно скилидките чесън и лука.

Стъпка 2 /8

Сложете ги в тенджера със зехтина и щипка сол. Гответе на слаб огън 10 минути.

Стъпка 3 /8

Добавете кетчупа, доматеното пюре, соса Уорчестър, оцета, меда, горчицата и подправките. Разбъркайте и оставете да къкри около 20 минути. Оставете да изстине.

Стъпка 4 /8

Включете грила. Изберете програма Свинско и натиснете OK.

Стъпка 5 /8

Нарежете месото на 3-сантиметрови кубчета, отстранете сухожилията и нанижете парчетата на 6 дървени шишчета. Намажете месото с барбекю соса.

Стъпка 6 /8

След като загрее, поставете шишчетата върху грил плочатата и затворете капака.

Стъпка 7 /8

Гответе според инструкциите на дисплея, докато шишчетата станат готови.

Стъпка 8 /8

Поднесете шишчетата с останалия барбекю сос.