Сандвичи с наденица и зеленчуци
- Общо време 35мин.
- 15мин.
Приготвяне - 20мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
4 Италианска наденица
250 г Червени чушки
250 г Зелени чушки
1 Червен лук
1 ч.л. Мащерка
1 с.л. Зехтин
4 ч.л. Пчелен мед
100 г Майонеза
1 с.л. Пълнозърнеста горчица
1 с.л. сос барбекю
4 Питки за хот-дог
Сол и пипер
Аксесоари
Тава за печене
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Измийте и почистете чушките, преди да ги нарежете на ленти. Обелете и нарежете лука на полумесеци. Сложете зеленчуците в приставката за фурна, добавете мащерката, зехтина, 1/4 от меда, солта и черн пипер и разбъркайте. Подредете наденичките, като ги притиснете към зеленчуците и ги натъпчете отгоре.
Стъпка 2 /5
Поставете дълбоката тава за готвене във вашия OptiGrill, преди да го включите. Затворете грила и го включете. Ръчният режим се активира автоматично. Изберете Червения цвят от настройките с бутон М и натиснете OK. След като загрее, гответе 10 минути. Обърнете кренвиршите и гответе още 5 минути.
Стъпка 3 /5
Отворете грила в позиция за "Цяло ястие". Завъртете копчето отстрани на позиция 4. Оставете зеленчуците и колбасите да се сготвят в приставката за фурна и поставете половинките хляб с разрязаната страна надолу върху грил плочата да се пекат още 5 минути.
Стъпка 4 /5
Смесете майонезата с горчицата, барбекю соса и 3/4 от меда.
Стъпка 5 /5
Намажете препечения хляб с малко сос, добавете зеленчуците и наденичките и долейте останалия сос. Сервирайте веднага.