Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Свински филенца

ratings.0

-/5 -

  • Общо време 45мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    25мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

8 порции

  • 1.35 кг Свинско филе (3х 450 г)

  • 5 с.л. Зехтин

  • 3 ч.л. дижонска горчица

  • 3 ч.л. Пчелен мед

  • 3 ч.л. Чесън на прах

  • 3 ч.л. Пушен червен пипер

  • 1.5 ч.л. Чили на прах

  • Сол и пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /5

Овкусете свинските ребра със сол и черен пипер. В малка купа смесете зехтина, горчицата, меда, чесъна на прах, червения пипер и чилито. Покрийте свинските филета със сместа.

  • 1.35кг Свинско филе (3х 450 г)
  • 5с.л. Зехтин
  • 3ч.л. дижонска горчица
  • 3ч.л. Пчелен мед
  • 3ч.л. Чесън на прах
  • 3ч.л. Пушен червен пипер
  • 1.5ч.л. Чили на прах
  • Сол и пипер

Стъпка 2 /5

Включете уреда. Включете чекмедже 1. Изберете програма ПИЛЕШКО на 200°C за 25 минути. Поставете 2 свински филета върху грил решетката в чекмедже 1. Включете чекмедже 2. Изберете програма ПИЛЕШКО на 200°C за 25 минути. Поставете 1 свинско филе върху грил решетката в чекмедже 2. Натиснете START, за да започне готвенето.

Стъпка 3 /5

По средата на времето за готвене обърнете свинските филета.

Стъпка 4 /5

Проверете дали са изпечени добре – това зависи от размера на филетата. Печете още 5 минути, ако е необходимо.

Стъпка 5 /5

Извадете филетата и ги оставете да починат поне 5 минути, преди да ги нарежете. Сервирайте с паниран карфиол по азиатски.

Подобни рецепти

Tefal
Tefal
1ч. 25мин.

*Chicken fillets with bacon and vegetables with red pesto

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
*Chicken fillets with bacon and vegetables with red pesto