Супа със зеленчуци и лингуини
- Общо време 19мин.
- 15мин.
Приготвяне - 4мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
150 г Нахут, готвен 13 мин под налягане
150 г Варена леща
150 г Пресен спанак, измит, нарязан
2 с.л. Копър, измит и нарязан
4 с.л. Магданоз, измит и нарязан
100 г Бял лук, обелен и ситно нарязан
100 г Пресни лингуини (или талятели)
1 ч.л. Куркума
800 мл Зеленчуков бульон
2 с.л. Растително масло
Приготвяне
Стъпка 1 /6
Пригответе съставките.
150г Нахут, готвен 13 мин под налягане 150г Варена леща 150г Пресен спанак, измит, нарязан 2с.л. Копър, измит и нарязан 4с.л. Магданоз, измит и нарязан 100г Бял лук, обелен и ситно нарязан 100г Пресни лингуини (или талятели) 1ч.л. Куркума 800мл Зеленчуков бульон 2с.л. Растително масло
Стъпка 2 /6
Излейте олиото в тигана.
2с.л. Растително масло
Стъпка 3 /6
Добавете лука и го гответе, докато стане прозрачен. Добавете куркумата и спанак. Разбъркайте добре.
150г Пресен спанак, измит, нарязан 100г Бял лук, обелен и ситно нарязан 1ч.л. Куркума
Стъпка 4 /6
Добавете другите съставки.
150г Нахут, готвен 13 мин под налягане 150г Варена леща 150г Пресен спанак, измит, нарязан 2с.л. Копър, измит и нарязан 4с.л. Магданоз, измит и нарязан 100г Пресни лингуини (или талятели) 800мл Зеленчуков бульон
Стъпка 5 /6
Приготвяне под налягане.
Стъпка 6 /6
Тази супа традиционно се сервира с овче кисело мляко.