Телешки шишчета със сос терияки
- Общо време 1ч. 26мин.
- 20мин.
Приготвяне - 6мин.
Приготвяне - 1ч.
Охлаждане
Съвместими уреди (3)
Съставки
4 порции
200 г Comté на блокче
12 резена Карпачо от телешко месо
6 с.л. Соев сос
4 с.л. Мед
Черен пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Отстранете кората на сиренето и го нарежете на кубчета с дължина 1,5 см. Нанижете кубчетата сирене на 12 шишчета и ги покрийте с карпачо.
Стъпка 2 /3
Смесете соята и меда, след което мариновайте шишчетата в сместа за един час, като ги поставите в хладилника.
Стъпка 3 /3
Поставете грил плочата в купата и сложете шишчетата в купата на уреда. Уред с автоматични програми: Настройте режима MEAT (Месо) на 180°C за 6 минути. Уред с механичен термостат 2 в 1: Настройте режима на 180°C за 6 минути.