Треска с къри
- Общо време 30мин.
- 20мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (3)
Съставки
4 порции
500 г Филета от треска
3 с.л. Мека индийска къри паста
20 cl Кокосова сметана
Сол, черен пипер
10 г Настърган кокос
Приготвяне
Стъпка 1 /3
Намажете филетата от треска с къри паста и сложете останалата къри паста в малка тенджера с кокосовото мляко, сол и черен пипер. Загрейте съдържанието на тенджерата.
Стъпка 2 /3
Поставете грил плочата в уреда. Поставете квадрат хартия за печене в купата на уреда и сложете рибните филета отгоре. Уред с автоматични програми: Настройте режима FISH (Риба) на 200°C за 10 минути. Уред с механичен термостат 2 в 1: Настройте на 200°C за 10 минути.
Стъпка 3 /3
Сервирайте рибата, полята с къри сос и поръсена с кокосови стърготини.