Френски тост бриош с кокос и ананас
- Общо време 20мин.
- 10мин.
Приготвяне - 10мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
4 бр. Бриош филийки с дебелина 2 см
2 бр. Яйца
400 мл Кокосово мляко
0.5 бр. Ананас
25 г Захар
60 г Масло
Пудра захар или настърган кокосов орех за гарниране
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Обелете ананасa и отстранете влакнестата сърцевина. Нарежете на 8 резена. Разтопете 30г масло. Добавете захарта. Запържете ананаса в така приготвената смес.
Стъпка 2 /5
Смесете яйцата и кокосовотo мляко. Накиснете филийките бриош в тази смес.
Стъпка 3 /5
Разтопете останалото масло в тигана. Запържете филийките от двете страни.
Стъпка 4 /5
Сервирайте френските тостове бриош с карамелизирани резени ананас отгоре.
Стъпка 5 /5
Гарнирайте с пудра захар или настърган кокосов орех.