Хлебен пудинг с бриош и масло
- Общо време 45мин.
- 15мин.
Приготвяне - 30мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
200 г Натрошен бриош
300 мл Мляко
100 г Сметана
60 г Кафява захар
70 г Сушени плодове
13 Форма за печене, с диаметър
2 бр. Яйце
200 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /4
Смесете всичко без водата и изсипете във формата. Покрийте с опаковъчно фолио и я сложете в кошничката за пара, а нея в съда с 200 мл вода.
Стъпка 3 /4
Време за приготвяне: 30 минути
Стъпка 4 /4
Сервирайте го топъл или охладен.