Ябълкови понички
- Общо време 20мин.
- 15мин.
Приготвяне - 5мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
4 порции
2 Ябълки
2 Яйца
5 cl Мляко
1 с.л. Захар
70 г Брашно
1 с.л. Растително масло
Захарна глазура
Аксесоари
Extra Crisp
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Тази рецепта изисква аксесоара Extra Crisp. Пригответе съставките.
2 Ябълки 2 Яйца 5cl Мляко 1с.л. Захар 70г Брашно 1с.л. Растително масло Захарна глазура
Стъпка 2 /5
В купа за смесване добавете яйчния жълтък, млякото и брашното. В отделна купа разбийте белтъците и захарта, докато образуват твърди върхове, и внимателно добавете и разбъркайте в първата смес.
2 Яйца 5cl Мляко 1с.л. Захар 70г Брашно
Стъпка 3 /5
Намазнете леко съда за готвене Сложете капака Extra Crisp и загрейте предварително за 5 минути на 200 °C.
1с.л. Растително масло
Стъпка 4 /5
Потопете парчетата ябълка в тестото и добавете в купата.
Стъпка 5 /5
Сложете капака Extra Crisp и стартирайте ръчен режим (Manual) : 5 минути на 200 °C.