Яхния Бьоф Строганов
- Общо време 1ч. 15мин.
- 20мин.
Приготвяне - 55мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (5)
Съставки
2 порции
500 г Говежда плешка и джолан, нарязани
0.5 бр. Глава лук, нарязана на 4
250 г Печурки, нарязани на 4
125 г Пушени наденички, нарязани на 3
10 г Масло
50 мл Бяло вино
1 с.л. Доматено пюре
1 ч.л. Червен пипер
1 с.л. Магданоз, нарязан
Традиционна горчица и сметана
150 мл Вода
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Измийте и нарежете магданоза.
Стъпка 3 /7
Сложете маслото в съда.
Стъпка 4 /7
Разтопете го. Добавете гъбите и ги запържете, на няколко порции, ако е необходимо. Извадете ги.
Стъпка 5 /7
Сложете виното и говеждото, долейте вода да покрие съставките. Добавете останалите продукти без гъбите и магданоза.
Стъпка 6 /7
Време за приготвяне: 55 мин.
Стъпка 7 /7
Добавете магданоза и гъбите. Сервирайте със сметана и горчица.