Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

ГЛАЗИРАНО СВИНСКО ПО КИТАЙСКИ

ratings.0

- /5 -

  • Общо време 20мин.
  • Приготвяне
    0мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

6 порции

  • 6

  • 3 скилидка

  • 5 сантиметър Парче пресен джинджифил, обелен

  • 6 с.л. Соев сос

  • 6 с.л. Кетчуп

  • 4 с.л. Оризов оцет

  • 3 с.л. Течен мед

Приготвяне

Стъпка 1 /7

Обелете и намачкайте скилидките чесън, настържете джинджифила и ги смесете в купа с кетчупа, соевия сос, оцета и меда.

Стъпка 2 /7

С остър нож изрежете кръст на повърхността на всеки от резените свинско филе, след което ги сложете в купата и ги намажете със сместа.

Стъпка 3 /7

Мариновайте 30 минути.

Стъпка 4 /7

Включете грила. Изберете програма Свинско и натиснете OK.

Стъпка 5 /7

След като загрее, поставете добре отцедените резени свинско филе върху грил плочата и затворете капака.

Стъпка 6 /7

Гответе според инструкциите на дисплея, докато шишчетата станат готови.

Стъпка 7 /7

Междувременно изсипете маринатата в тенджера и оставете да заври за 5 до 10 минути или докато се получи сос с консистенция на сироп. Намажете резените свинско филе със соса непосредствено преди да сервирате.