Оризов пудинг с нектарини
- Общо време 22мин.
- 10мин.Приготвяне 
- 12мин.Приготвяне 
- 0мин.Охлаждане 
Съвместими уреди (6)
Съставки
4 порции
- 40 cl Вода 
- 15 cl Течна сметана с 30% масленост 
- 100 г Десертен ориз 
- 1 ч.л. Екстракт от ванилия 
- 40 г Пудра захар 
- 2 Нектарини, нарязани на две и с отстранени костилки 
- 0.5 ч.л. канела 
Аксесоари
- 2в1 решетка за цяло ястие 
Приготвяне
Стъпка 1 /5
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /5
В купата сложете водата, сметаната, ориза, ванилията и захарта. Разбъркайте ги добре.
Стъпка 3 /5
Поставете нектарините на решетката в горна позиция, над оризовия пудинг.
Стъпка 4 /5
Гответе под налягане.
Стъпка 5 /5
Оставете в хладилника за 2 часа. Украсете с резенчета праскова и канела.








