Фланове с патладжани и маслини
- Общо време 45мин.
- 20мин.
Приготвяне - 25мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (1)
Съставки
4 порции
250 г Сварена месеста част от патладжан
1 ч.л. Царевично брашно
2 Яйца
45 г Гръцки черни маслини, без костилки и нарязани
30 г Настъргано сирене Грюер
1 ч.л. Кимион
2 Хлебни пръчици
Сол, черен пипер
Аксесоари
комплект от 8 буркана
Приготвяне
Стъпка 1 /4
Смесете нарязаната сварена месеста част на патладжана с царевичното брашно, яйцата, нарязаните черни маслини, настъргания Грюер и кимиона. Подправете на вкус със сол и черен пипер.
Стъпка 2 /4
Напълнете верините със сместа.
Стъпка 3 /4
Поставете верините без капаци върху плочата в уреда. Започнете процеса на готвене. За да придадете хрупкавост, поръсете с натрошените пръчици преди готвенето.
Стъпка 4 /4
Насладете се на това предястие топло или студено.