Пиле качаторе
- Общо време 6ч. 35мин.
- 20мин.
Приготвяне - 6ч. 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
400 г Пилешки бутчета
0.5 с.л. Зехтин
0.5 Ситно нарязан лук
2 скилидка Нарязани скилидки чесън
100 г Чери домати
150 г Консервиран доматен сос
5 cl Червено вино
1.5 с.л. Царевично брашно
50 г Черни маслини
1 щипка чили на люспи
0.5 с.л. италиански микс от подправки
Сол и пипер
Приготвяне
Стъпка 1 /8
Подгответе съставките.
Стъпка 2 /8
Нарежете лука.
Стъпка 3 /8
Налейте зехтина в купата.
Стъпка 4 /8
Гответе пилето 10 минути в зехтина.
Стъпка 5 /8
Добавете лука, чесъна и чери доматите. Запържете за 5 минути.
Стъпка 6 /8
Добавете доматеното пюре и царевичното брашно, смесени с виното. Оставете да заври. Добавете маслините, чилито, подправките и овкусете със сол и пипер.
Стъпка 7 /8
Включете програма „Готвене на ниска температура“.
Стъпка 8 /8
Сервира се топло.