Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Рецепта на Tefal

Пиле качаторе

ratings.0

- /5 -

  • Общо време 6ч. 35мин.
  • Приготвяне
    20мин.
  • Приготвяне
    6ч. 15мин.
  • Охлаждане
    0мин.

Съставки

2 порции

  • 400 г Пилешки бутчета

  • 0.5 с.л. Зехтин

  • 0.5 Ситно нарязан лук

  • 2 скилидка Нарязани скилидки чесън

  • 100 г Чери домати

  • 150 г Консервиран доматен сос

  • 5 cl Червено вино

  • 1.5 с.л. Царевично брашно

  • 50 г Черни маслини

  • 1 щипка чили на люспи

  • 0.5 с.л. италиански микс от подправки

  • Сол и пипер

Приготвяне

Стъпка 1 /8

Подгответе съставките.

  • 400г Пилешки бутчета
  • 0.5с.л. Зехтин
  • 0.5 Ситно нарязан лук
  • 2скилидка Нарязани скилидки чесън
  • 100г Чери домати
  • 150г Консервиран доматен сос
  • 5cl Червено вино
  • 1.5с.л. Царевично брашно
  • 50г Черни маслини
  • 1 чили на люспи
  • 0.5с.л. италиански микс от подправки
  • Сол и пипер

Стъпка 2 /8

Нарежете лука.

Стъпка 3 /8

Налейте зехтина в купата.

  • 0.5с.л. Зехтин

Стъпка 4 /8

Гответе пилето 10 минути в зехтина.

  • 400г Пилешки бутчета

Стъпка 5 /8

Добавете лука, чесъна и чери доматите. Запържете за 5 минути.

  • 0.5 Ситно нарязан лук
  • 2скилидка Нарязани скилидки чесън
  • 100г Чери домати

Стъпка 6 /8

Добавете доматеното пюре и царевичното брашно, смесени с виното. Оставете да заври. Добавете маслините, чилито, подправките и овкусете със сол и пипер.

  • 150г Консервиран доматен сос
  • 5cl Червено вино
  • 1.5с.л. Царевично брашно
  • 50г Черни маслини
  • 1 чили на люспи
  • 0.5с.л. италиански микс от подправки
  • Сол и пипер

Стъпка 7 /8

Включете програма „Готвене на ниска температура“.

Стъпка 8 /8

Сервира се топло.