Рибни верини с уасаби
- Общо време 35мин.
- 20мин.
Приготвяне - 15мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съвместими уреди (1)
Съставки
4 порции
390 г Месо от сурова бяла риба
90 г Варен грах
1 ч.л. Паста уасаби
9 cl Кондензирано мляко
60 г Хляб за сандвичи
60 г Грах, покрит с уасаби
Сол, черен пипер
Аксесоари
комплект от 8 буркана
Приготвяне
Стъпка 1 /7
В подходящ съд смесете нарязаното месо от бяла риба със сварения грах.
Стъпка 2 /7
Добавете пастата уасаби и разбъркайте добре, за да се разпредели уасабито равномерно.
Стъпка 3 /7
Изсипете кондензираното мляко в сместа и разбъркайте с надробения хляб.
Стъпка 4 /7
Подправете на вкус със сол и черен пипер.
Стъпка 5 /7
Оформете сместа на топчета между дланите си.
Стъпка 6 /7
Покрийте всяко топче с едро нарязания грах уасаби за допълнителна хрупкавост.
Стъпка 7 /7
Поставете топчетата във верините без капаци. Поставете верините в уреда, снабден с чиния. Започнете процеса на готвене.