Сотирани картофи и чоризо по испански
- Общо време 37мин.
- 15мин.
Приготвяне - 22мин.
Приготвяне - 0мин.
Охлаждане
Съставки
2 порции
2 с.л. Зехтин
1 скилидка Чесън
1 Червен лук
1 ч.л. Сол
500 г Пресни картофи
125 г Чоризо
6 cl Вода
2 с.л. Пресен риган
1 с.л. Прясна мащерка
Приготвяне
Стъпка 1 /7
Пригответе съставките.
Стъпка 2 /7
Изсипете зехтина в купата.
Стъпка 3 /7
Добавете чесъна, лука, солта и картофите. Разбъркайте с шпатула. Запържете за 10 минути.
Стъпка 4 /7
Добавете чоризото, като разбърквате с шпатула в продължение на 2 минути.
Стъпка 5 /7
Налейте водата и разбъркайте.
Стъпка 6 /7
Гответе в Ръчен режим в уреда за готвене с горещ въздух.
Стъпка 7 /7
Поръсете с риган и мащерка и сервирайте веднага.