Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL XL INTENSE

XL INTENSE Изключително устойчиво незалепващо покритие и удобна по-дълбока форма  
Тиганът Tefal XL Force ви предлага удобството на устойчиво незалепващо покритие, съчетано с дълготрайна ефективност и допълнено от иновативния температурен индикатор THERMO-SIGNAL™, който ви показва кога е достигната подходящата температура, за да започнете готвенето и да приготвите изкушаващи зеленчуци, сочно телешко или пък бургери. Удобен и лесен за почистване отвътре и отвън и с нова подобрена конструкция, тиганът от серията XL Force е подходящ за приготвяне на храна за цялoто семейство ден след ден.

Серия XL Force

Открийте перфектните съдове: обединявайки дълготрайн ефективност с голям обем на съда, серията Tefal XL Force е създадена, за да отговори на всички ваши ежедневни нужди, докато приготвяте храна за цялото семейство.

Всичко, от което се нуждаете за вкусно и здравословно готвене, е на ваше разположение: - високоустойчиво незалепващо покритие - изключително издръжливо, проектирано с мисъл за природата , така че да намалява консумацията на енергия при готвене и вода при почистване; - усъвършенствана технология THERMO-SIGNAL ™, за да знаете точно кога е достигната перфектната температура за започване на готвенето - дъно DIffusion + за равномерно сготвени ястия.

И всичко това, допълнено от голям обем на съда, създаден да бъде достатъчен и за най-гладните семейства. Приготвяйте вкусни, здравословни ястия ден след ден.

В Tefal всичко, което създаваме, се прави с особено внимание към потребителя вече повече от 60 години.

От самото начало се ръководим от постоянно желание за иновации и създаване на напълно безопасни и високоефективни продукти, съобразени с околната среда и гарантирано без съдържание на PFOA, кадмий и олово и произведени с нашия френски опит.

Най-важното
 • Устойчиво незалепващо покритие

  Създадено да издържа на интензивна ецедневна употреба, благодарение на изключително подсилените си слоевв, това покритие запазва незалепващите си свойства до 2 пъти пове от стандартно покритие на Tefal.

 • 100% безопасно незлепващо покритие

  Като част от нашия ангажимент за здравословно готвене с безкомпромисни стандарти за безопасност, всички наши незалепващи покрития не съдържат PFOA, олово и кадмий - за пълно спокойствие. (Спазване на по-стриктен контрол от задължителния спрямо текуща регулация за предмети с контакт с храни. Без PFOA в съответствие с прилаганите разпоредби. Без олово и кадмий (без Pb и Cd) означава без съзнателното добавяне на Pb и Cd в покритието и без такива да са засечени при тестовете направени от външни лаборатории.

 • Температурен индикатор THERMO-SIGNAL™

  Технологията THERMO-SIGNAL™ показва кога е достигната оптималната температура за започване на готвенето, така че да готвите перфектни като консистенция, топящи се в устата, изпълнени с вкус и цвят ястия.

 • Изключително голяма форма на съда

  Съдове с дълбока форма, подходяща за разнообразие от рецепти за повече хора

 • Дъно Diffusion

  Благодарение на дъно Diffusion температурата се разпределя равномерно по повърхността на тигана и ястията са равномерно сготвени

 • Високачествена, устойчива дръжка

  Провектирана, така че да издъжа на ежедневно натоварване и с подобрена ергономичност за повече удобство по време на готвене.

 • Съвместимост

  Съвместим с всички видове котлони без индукционни- газови, електрически, керамични

 • Произведен във Франция

  Проектирани и произведени изцяло във Франция с изключителната експертиза и занаятчийски опит на нашите фабрики.

 • Tefal No.1 в света при съдовете за готвене*

  Tefal полага изключителни усилия, за да гарантира идеални резултати при готвене. Още една причина да изберете точно нас.

  *Източник: Euromonitor International Limited, издание “Home and Garden” 2019, продажби по търговска марка в стойност по цени на дребно, данни за 2018.

 • ЕКО-СЪВЕТ: Как да готвите енергоефективно

  Подобрения температурен индикатор Thermo-Signal™ ви показва кога точно е достигната подходящата температура за започване на готвенето. По този начин не се губи излишна енергия и съдът ви не се нагрява твърде дълго.

 • ЕКО-СЪВЕТ: Как по-бързо да сготвите храната си

  Ако нарежете храната на малки кубчета, това ще ви помогне да я сготвите по-бързо и така ще спестите време и консумирана енергия

 • ЕКО СЪВЕТ: Готвене с мисъл за природата

  Гамата на Tefal ви позволява да готвите без да добавяте мазнина. Това е добре за вашето здраве и за здравето на природата. Като намалявате консумацията на животинкси протеини намалявате отпечатъка, който оставяме върху приорадата. Това включва и млечните продукти като масло.

 • ЕКО-СЪВЕТ: Как да пестите енергия

  За по-енергоефективно готвене се уверете, че използвате подходящия размер съд , така че дъното му да покрива в маскимална степен котлона върху , който ще готвите.

Рецепти
Функции
Материал Алуминий  
Източник на топлина Газов, електрически, керамичен, халогенен  
Съвместимост на фурната До 175°C  
Възможност за миене в съдомиялна машина ДА  
Вътрешно покритие/слой Незалепващо  
Цвят на вътрешното покритие ЧЕРНО  
Thermo-Spot (Топлинен индикатор) ДА  
Външно покритие/слой Незалепващо  
Край за изливане ДА  
Вид дръжка Фиксиран  
Вътрешно покритие TITANIUM 2X  
Инструкции и ръководство