Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти

TEFAL МИКСЕР НА СТОЙКА С КУПА HMX PREP'MIX+ HT464138

МИКСЕР НА СТОЙКА С КУПА HMX PREP'MIX+ HT464138 Един от основните помощници в кухнята

Ръчен миксер Tefal Prep' Mix+ HT4641

Създаден да отговори на всички ваши нужди в кухнята, ръчният миксер Tefal Prep'Mix+ ви осигурява мощност и многофункционалност. Високоефективният мотор с мощност 500 W осигурява надеждни резултати за леки смеси и тежки теста. С бъркалки и куки за тесто от висококачествена неръждаема стомана за отлично разбиване на разнообразни продукти от безупречно разбита сметана до изключително тесто за пица, този ръчен миксер прави хиляди възможности достъпни. Нищо не може да се сравни с домашните печива, от апетитните аромати до чистото удовлетворение, когато наблюдавате как приятелите и роднините ви се наслаждават на прясно приготвените изделия. Този многофункционален уред ви осигурява безкрайни възможности с високоефективен мотор с мощност 500 W, който е идеален както за леки, така и за тежки смеси. Изправената купа с автоматично завъртане и размер 2,5 L ви осигурява приготвяне без усилия. Две бъркалки от неръждаема стомана разбиват и смесват перфектно леките смеси, а двете куки за тесто от неръждаема стомана се справят с тежки теста и смеси, а допълнителната приставка за издръжлив ръчен пасатор от неръждаема стомана осигурява изключително пасиране с потапяне. Ефективността се допълва от интелигентната конструкция с ергономична текстурирана дръжка и стабилна позиция за почивка, която запазва работния плот чист и подреден, а подходящите за съдомиялна подвижни части ви дават изключително ежедневно удобство.

 

Реф. №: HT464138

Ръчен миксер Tefal Prep'Mix+: разнообразни резултати

Нищо не може да се сравни с домашните печива, от апетитните аромати до чистото удовлетворение, когато наблюдавате как приятелите и роднините ви се наслаждават на прясно приготвените изделия.

Сега Tefal предлага идеалния помощник за постигане на перфектни резултати при печива: ръчния миксер Tefal Prep'Mix+.

Този многофункционален уред ви осигурява безкрайни възможности с високоефективен мотор с мощност 500 W, който е идеален както за леки, така и за тежки смеси.

Изправената купа с автоматично завъртане и размер 2,5 L ви осигурява приготвяне без усилия.

Две бъркалки от неръждаема стомана разбиват и смесват перфектно леките смеси, а двете куки за тесто от неръждаема стомана се справят с тежки теста и смеси, а допълнителната приставка за издръжлив ръчен пасатор от неръждаема стомана осигурява изключително пасиране с потапяне.

Ефективността се допълва от интелигентната конструкция с ергономична текстурирана дръжка и стабилна позиция за почивка, която запазва работния плот чист и подреден, а подходящите за съдомиялна подвижни части ви дават изключително ежедневно удобство.

Най-важното
 • Тежки и леки смеси

  Новият ви съюзник в кухнята, който осигурява надеждно представяне за всички ваши нужди за приготвяне на печива както от тежки, така и от леки смеси със съвършена лекота.

 • Мощен мотор от 500 W

  Високоефективен мотор с мощност 500 W, който осигурява перектни резултати дори при по-тежки видове тесто.

 • 5 скорости и турбо настройка

  Създаден за всички ваши нужди при приготвяне на печива с 5 скорости + Турбо режим за богато разнообразие от рецепти.

 • Бъркалки от неръждаема стомана

  Перфектно смесване и разбиване с високоефективни бъркалки от неръждаема стомана за идеално разбити белтъци, сметана, тесто за сладкиши, майонеза и други леки продукти.

 • Куки за тесто от неръждаема стомана

  Гарантира перфетни резултати при приготвянето на тежки теста, благодарение на куки за тесто от неръждаема стомана за приготвяне на бриош, хляб, пица и още.

 • 10 години сервизна поддръжка на продукта

  Tefal има ангажимент да предлага всички технически резервни части за почти цялата си гама от продукти за срок от средно 10 години след закупуване, с което допринася за защитата на околната среда и борбата с отпадъците.

 • Купа с автоматично въртене

  2,5 L изправена купа с автоматично въртене за разбиване без усилия

 • Удобен и лесен за използване

  Удобен ръчен миксер, идеален за гладки смеси за приготвяне на печива всеки ден, със стабилна позиция за почивка, която осигурява чистота на плота.

 • Ежедневно удобство

  Подходящи за съдомиялна принадлежности за изключително лесно приготвяне на печива ден след ден.

Функции
Мощност 500  W
Скорости 5  
Whisks Metal  
Метални бъркалки за тесто    
Допълнително включени аксесоари Standbowl  
Функция "турбо"    
Бутон за изваждане    
Накрайник за пасатор НЕ  
Купа с поставка    
Функция на купата с поставка Саморотационен  
Вместимост на купата с поставка 2.5  L
Блендер НE  
Възможност за миене в съдомиялна машина    
Безопасно почистване в съдомиялна машина - подробности WHISKS, DOUGH HOOKS, BOWL  
Цветове Бял  
Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.
Ако смятате, че някоя част липсва, обадете се на Центъра за обслужване на клиенти, за да Ви окажем необходимото съдействие.