Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

 • Проверете правописа, опитайте със синоними
 • Ограничете търсенето до един или два термина
 • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти
Нашите ангажименти

Казваме какво правим, правим каквото кажем!

Всеки ден ние от Tefal заедно с нашите партньори сме ангажирани да търсим подобрения и да се стремим към истински напредък. Ние държим на следните ценности: устойчиво развитие, равни възможности, добре балансирани храни за всички и отговорна консумация.

За да се придържаме към тези ценности, ние от Tefal определихме пет приоритета за устойчиво развитие:

Преди всичко, в Tefal се грижим нашите продукти да се отговарят на основните етични принципи, както в собствените ни производствени бази, така и в тези на нашите партньори.

Хората са важни за нас. В Tefal се стремим да спазваме политика за отговорност към служителите ни, основана на принципите за недискриминация и уважение към хората. В това отношение смятаме за изключително важно предоставянето на безопасна и приятна работна среда.

Третият ни приоритет е подпомагане на общностите. В регионите, в които развиваме дейност, ние от Tefal се стремим да действаме отговорно, да подпомагаме растежа на местния бизнес и участваме в публични дебати и дискусии относно здравословното хранене.

Хората все повече се интересуват и търсят продукти, които не застрашават здравето и безопасността им. За нас това означава произвеждането на висококачествени и дълготрайни продукти, които ви позволяват да готвите здравословно и вкусно.

И не на последно място, ние от Tefal взимаме предвид отношението към околната среда във всеки етап от жизнения цикъл на нашите продукти от първоначалното изследване до обработката на продуктите, излизащи от употреба, включително тяхното производство, транспорт и употреба от потребителя.

По-долу споделяме с Вас примери за нашата дейност.


 

Здравословното готвене е на мода

Готвенето е много повече от просто смесване на определени съставки. Това, което готвите, както и начинът, по който го приготвяте са важни за едно ястие. Здравословното готвене е преди всичко запазването на хранителните стойности и качества на продуктите (вкус, консистенция и аромати). За тази цел е добре да имате подходящи съдове и уреди.

За да се наслаждавате на здравословна и балансирана диета, е добре да вземете предвид три основни фактора:

 • По-малкото мазнина спомага за по-лесно и здравословно готвене.
 • Правилното управление на температурата спомага за перфектно сготвени ястия със запазени хранителни съставки.
 • Хомогенното разпространяване на топлината спомага за по-бърз процес на готвене, което Ви спестява време и енергия.
 •  

Нашето незалепващо покритие, станало известно от тиганите на Tefal, не изисква използването на каквато и да е мазнина и това е страхотно предимство.
С нашата технология Thermo-Spot Вие ще усвоите изкуството да използвате правилната температура за перфектно приготвени ястия. Ще се превърнете в истински майстор-готвач! И не на последно място, изработката на нашите кухненски изделия е извънредно издръжлива.

+ Tefal

Живеем във време, когато потребителите са по-осъзнати и информирани за здравето си и околната среда. Нашите продукти сa обозначени с етикет даващ информация за екологичната безопасност на незалепващите покрития на уредите Tefal.

Това са ангажиментите, към които се стремим!

ВИЖТЕ ПРОДУКТИТЕ

Безопасни и надеждни продукти

Всички сайтове на Groupe SEB, включително и този на Tefal, са в съответствие с изискванията за околната страна по стандарт ISO 14001. Всяка нова индустриална или логистична единица е обект на специфични анализи, които трябва да потвърдят това съответствие или да постигнат такова.

Основният производствен обект на Tefal предоставя 45 милиона нови бройки всяка година и се намира в Rumilly, Франция. В нашата компания се стремим със всяка следваща година да намаляваме екологичните ефекти на нашата производствена дейност. Стратегията ни за екологична отговорност ни подтикна да предоставим оценка на жизнения цикъл на тигана, направена от ENSAM (Ecole Nationale Supérieure des Arts et Métiers) и потвърдена от QUANTIS.

Това ни позволява да докажем, че ако обърнем внимание на издръжливостта на продуктите, въздействието на тигана с незалепващо покритие Tefal върху околната среда ще бъде значително по-ниско от това на тиган с керамично покритие, ако производството и на двата продукта е било при еднакви условия.

Ние се стремим да произвеждаме издръжливи във времето продукти, които да бъдат с Вас продължително време, за да се радвате на щастливи и вкусни моменти с любимите Ви хора, докато заедно опазваме здравето на нашата планета.

 

Свалете файла

 

Върнете детската усмивка с Tefal

От 2010 г. насам всяка година ние представяме нова гама продукти, за да подкрепяме проектите за предоставяне на хранителни помощи от UNICEF.

Когато един от нашите продукти бъде продаден, ние от Tefal даваме поне 1€ на UNICEF. Събраните средства отиват за предоставяне на терапевтични храни и хранителни добавки на недохранени деца, както и за специфични грижи, докато техните родители се учат на положителни хранителни навици.

Дарихтме на UNICEF повече от 1,5 милиона евро от 2010 г. насам, подкрепяйки деца от Мадагаскар през 2011 г. и от Индия и Република Южна Африка през следващата година. През 2013-2014 г. програмата беше посветена на недохранените деца в Буркина Фасо.

Вие можете също да помогнете на тези деца, като купите един от долуизброените продукти, включени в сътрудничеството с UNICEF:
 • Кухненски съдове: тигани, тенджери…
 • Ютии
 • Кантари

Запознайт се с нашите продукти с ECODESIGN

Ние в Tefal разработваме продукти, които да Ви помогнат да приготвяте страхотни ястия за любимите си хора. Тъй като сме еко ангажирана компания и искаме да допринесем и за защитата на нашата планета, предлагаме на вашето внимание широка гама продукти, които могат да бъдат напълни рециклирани.

През 2010 г. стартирахме нашата еко-отговорна политика, като свързахме екологията и гастрономията. Стартирахме Natura, продукти реализирани от изцяло 100 % рециклирани алуминий и Enjoy, шпатули, които са направени от 95 % рециклирани материали. Днес ние продължаваме да произвеждаме нови продукти съгласно еко-отговорната ни политика и можем спокойно да заявим, че първата ни гама от комплекти за печене е изцяло от 100 % рециклиран алуминий.

100 % рециклираният алуминий има 3 основни предимства:

 • Енергоспестяване: производството му изисква 95 % по-малко енергия от класическия алуминий.
 • Защита на световните алуминиеви запаси: 1 тон рециклиран алуминий предотвратява извличането на 4 тона боксит*. Планетата ще запази естествените си ресурси и подземните отпадъци ще намалеят. Една малка стъпка в кухнята – един голям скок за планетата Земя.
 • Перфектни резултати: с хомогенно разпространение на топлината и бързо загряване, рециклираният алуминий гарантира същите резултати като класическия алуминий.
 •  

Ние в Tefal искаме да защитим и запазим естествените ресурси на Земята. Вярваме, че с използването на рециклиран алуминий спомагаме за нейната защита!

Вижте повече