Търсенето Ви не даде резултати: 

Можете да потърсите отново, като следвате тези съвети:

  • Проверете правописа, опитайте със синоними
  • Ограничете търсенето до един или два термина
  • Използвайте по-малко специфични думи, с една по-обща дума може да намерите повече продукти
Нашите нововъведения

Нововъведенията са нашето ДНК

Ние вярваме, че нововъведенията са ключа към успеха.

Всички ние в Tefal използваме своя опит в областта на технологиите, ергономията, ежедневната употреба на продуктите и навиците на потребителя, за да разберем от какво се нуждаете и да ви предложим решения, продукти и услуги за тях, които ще подобрят Вашето ежедневие.

Знаем, че ако поддържаме връзка с Вас, това ще ни помогне да ви предлагаме нововъведения, от които имате нужда.

Какво означават „нововъведенията“ на Tefal?

Нашият екип по проучване и развитие непрестанно следи за появата на нови технологии, за да можем да предложим решения за Вашите нужди.

В нашето търсене на иновативни решения, ние изследваме нови хоризонти далеч отвъд обсега на домакинските уреди. Стараем се да сме една крачка по-напред: консултираме се с университети и с техните изследователски дейности в специфични области като процеса на готвене, както и с майстори-готвачи като Джейми Оливър, с когото работим в тясно сътрудничество, за да предоставяме кухненски уреди и съдове от най-високо качество, с които всеки да може да работи.

Разгледайте специалната ни секция за нововъведения и вижте част от примерите за големите нововъведения тук !

ActiFry

Иновации в интерес на Вашето здраве

Идеята да се правят домашно приготвени пържени картофи със съвсем малко мазнина възниква преди много време. Ние се заехме да разгледаме този въпрос по-задълбочено и от малко по-различен ъгъл. Съвместно с френски университети се фокусирахме върху процеса на готвене. Така добихме представа каква роля в готвенето играе мазнината, както и точните настройки, които са необходими за получаването на хрупкава коричка и мека вътрешност.

Когато развихме и усвоихме този процес, ние трябваше да го прехвърлим в домакински уред. Поне пет поколения прототипи и множество органолептични тестове по-късно накрая получихме търсеното качество и резултати.

Така ActiFry се появи на бял свят. Ние започнахме историята сега е Ваш ред да я продължите.

 

Изгледайте видеоклипа

 
 

Freemove

Запознайте се с безкабелната ютия Freemove и се освободете от кабела!

Подвижната Freemove Лостовата основа, която можете да прикрепите към дъската за гладене, може да бъде включена в контакт, за да заредите ютията. Постоянно презареждане: ютията се поставя обратно на поставката, за да се презарежда всеки път, когато я оставяте за малко (вместо да я оставяте изправена, както е при ютиите с кабел).

Ергономична основа: Основата е приспособена към естествените хоризонтални движения, които човек прави, когато глади.

Изгледайте видеоклипа

Thermo-Spot®

Разкрийте тайната на перфектното готвене с Thermo-Spot®!

Знаете ли, че ключът към перфектното готвене е предварителното затопляне на тигана? Също както Вашата фурна се нуждае от предварително затопляне, така е добре да затопляте тигана преди готвене, за да получите възможно най-добрите резултати.

 

Thermo-spot® е топлинен индикатор, който Ви помага да сготвите идеалните ястия за Вашите любими хора.

Как работи? Всичко е просто. В центъра на самия тиган се намира топлинен индикатор, който става червен при достигане на перфектната температура за готвене.
Преди да затоплите, можете да видите ясно очертанието на Thermo-Spot®. Със затоплянето на тигана се променя и цветът на индикатора. Когато достигне идеалната температура, очертанието на Thermo-Spot® ще стане с плътен червен цвят, гарантиращ идеална и хомогенна температура за готвене на всички видове ястия.
Thermo-Spot® има в повечето от уредите на Tefal, като тигани, соте тигани и електрически уреди, като допълнителни удобства (планча или грил например).

Насладете се на вкусно готвене отначало докрай!

Изгледайте видеоклипа

Smart технология

За да е по-приятно и лесно гладенето, Tefal ви представя технология Smart™. Благодарение на тази технология, температурата на парогенератора и парата се регулират електронно и само с едно щракване можете да получите идеалната комбинация между пара и температура, след което гладенето става лесно и бързо.

Без компромиси с качеството и без никакви корекции, гладенето вече е безопасно и лесно.

Добро съчетание с едно щракване


Този парогенератор е невероятно лесен за използване, като предлага оптималните комбинации, предварителни настройки, температури и пара само с едно докосване.
Част от гамата с интуитивни и иновативни продукти.

Tefal предлага различни модели парогенератори, които да отговорят на Вашите нужди. Те са перфектната комбинация от лесно и автоматично управление. Независимо дали сте експерти или не, с Tefal перфектното гладене е постижимо от всички!


Запомнете трите стъпки за перфектно гладене:
 

  • Навлажнете и размекнете платовете за по-равно гладене
  • Нагорещената плоча на ютията изсушава и изправя влакната
  • Не сгъвайте дрехите си веднага след гладене, за да не останат ръбове по тях!

Готови ли сте да навлезете в новата ера на гладенето?

Насладете се на smart технологията с нашите парогенератори !.

Изгледайте видеоклипа