Инструкции за употреба и често задавани въпроси за INVENT TYPE 828 SERIE 1

Реф. № : RE500034

Инструкции и ръководство
Често задавани въпроси
След употреба изключете напълно Вашия уред и изчакайте докато той се охлади напълно, преди да го почистите.
Корпусът на уреда и рефлекторът могат да се почистват с гъба и измиващ препарат. Не използвайте метални гъби за чистене или вещества на прах, съдържащи абразивни частици. Никога не потапяйте във вода.
Нагревателният реотан не трябва да се почиства. Ако той е наистина замърсен, изчакайте докато изстине и забършете със суха кърпа.
В зависимост от шупливостта си всеки камък е повече или по-малко водоустойчив. Ако поставите каменната плоча във вода, при следващо нагряване тя може да се спука или счупи. Каменната плоча може да се забърсва с гъба, но избягвайте използването на почистващи препарати.
Никога не поставяйте каменната плоча в съдомиялна машина и не я потапяйте във вода.
Нагревателният елемент не трябва да се почиства. Ако е много замърсен, изчакайте, докато се охлади и го избършете със суха кърпа.
След като се уверите, че сте спазили инструкциите за стартирането му от книжката с Инструкциите за употреба, проверете дали електрическият Ви контакт работи като включите друг уред. Ако все още уредът не работи, не опитвайте да го разглобите или поправите сами, а го отнесете в оторизиран сервизен център.
Не използвайте уреда. За да избегнете каквато и да било опасност, сменете кабелатв оторизиран сервизен център.
Уредът е направен от материали, които могат да бъдат регенерирани или рециклирани. Можете да оставите уреда в най-близкия пункт за събиране на отпадъци.
Моля, отидете на раздел „Аксесоари“ на интернет страницата, за да намерите лесно всичко необходимо за Вашия продукт.
Открийте по-подробна информация в раздел Гаранция на тази интернет страница.