РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА СЪС СТОЙКА HMX PREP'MIX+ HT464138

Реф. №: HT464138

Доставяни от : Tefal Shop

Един от основните помощници в кухнята

Ръчен миксер Tefal Prep' Mix+ HT4641

Създаден да отговори на всички ваши нужди в кухнята, ръчният миксер Tefal Prep'Mix+ ви осигурява мощност и многофункционалност. Високоефективният мотор с мощност 500 W осигурява надеждни резултати за леки смеси и тежки теста. С бъркалки и куки за тесто от висококачествена неръждаема стомана за отлично разбиване на разнообразни продукти от безупречно разбита сметана до изключително тесто за пица, този ръчен миксер прави хиляди възможности достъпни. Нищо не може да се сравни с домашните печива, от апетитните аромати до чистото удовлетворение, когато наблюдавате как приятелите и роднините ви се наслаждават на прясно приготвените изделия. Този многофункционален уред ви осигурява безкрайни възможности с високоефективен мотор с мощност 500 W, който е идеален както за леки, така и за тежки смеси. Изправената купа с автоматично завъртане и размер 2,5 L ви осигурява приготвяне без усилия. Две бъркалки от неръждаема стомана разбиват и смесват перфектно леките смеси, а двете куки за тесто от неръждаема стомана се справят с тежки теста и смеси, Ефективността се допълва от интелигентната конструкция с ергономична текстурирана дръжка и стабилна позиция за почивка, която запазва работния плот чист и подреден, а подходящите за съдомиялна подвижни части ви дават изключително ежедневно удобство.

 

Показване на още

Цена с отстъпка 99,99 лв ПЦД* 139,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти
 • Продукти, които могат да бъдат поправени за 15 години

Ръчен миксер Tefal Prep'Mix+: разнообразни резултати

Нищо не може да се сравни с домашните печива, от апетитните аромати до чистото удовлетворение, когато наблюдавате как приятелите и роднините ви се наслаждават на прясно приготвените изделия. Сега Tefal предлага идеалния помощник за постигане на перфектни резултати при печива: ръчния миксер Tefal Prep'Mix+. Този многофункционален уред ви осигурява безкрайни възможности с високоефективен мотор с мощност 500 W, който е идеален както за леки, така и за тежки смеси. Изправената купа с автоматично завъртане и размер 2,5 L ви осигурява приготвяне без усилия. Две бъркалки от неръждаема стомана разбиват и смесват перфектно леките смеси, а двете куки за тесто от неръждаема стомана се справят с тежки теста и смеси, а допълнителната приставка за издръжлив ръчен пасатор от неръждаема стомана осигурява изключително пасиране с потапяне. Ефективността се допълва от интелигентната конструкция с ергономична текстурирана дръжка и стабилна позиция за почивка, която запазва работния плот чист и подреден, а подходящите за съдомиялна подвижни части ви дават изключително ежедневно удобство.

Предимства на РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА СЪС СТОЙКА HMX PREP'MIX+ HT464138

Тежки и леки смеси

Новият ви съюзник в кухнята, който осигурява надеждно представяне за всички ваши нужди за приготвяне на печива както от тежки, така и от леки смеси със съвършена лекота.

undefined

Мощен мотор от 500 W

Високоефективен мотор с мощност 500 W, който осигурява перектни резултати дори при по-тежки видове тесто.

undefined

5 скорости и турбо настройка

Създаден за всички ваши нужди при приготвяне на печива с 5 скорости + Турбо режим за богато разнообразие от рецепти.

undefined

Бъркалки от неръждаема стомана

Перфектно смесване и разбиване с високоефективни бъркалки от неръждаема стомана за идеално разбити белтъци, сметана, тесто за сладкиши, майонеза и други леки продукти.

undefined

Куки за тесто от неръждаема стомана

Гарантира перфетни резултати при приготвянето на тежки теста, благодарение на куки за тесто от неръждаема стомана за приготвяне на бриош, хляб, пица и още.

undefined

Купа с автоматично въртене

2,5 L изправена купа с автоматично въртене за разбиване без усилия

undefined

Удобен и лесен за използване

Удобен ръчен миксер, идеален за гладки смеси за приготвяне на печива всеки ден, със стабилна позиция за почивка, която осигурява чистота на плота.

undefined

Ежедневно удобство

Подходящи за съдомиялна принадлежности за изключително лесно приготвяне на печива ден след ден.

undefined

Характеристики

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Сравняване

Инструмент за сравняване

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА СЪС СТОЙКА HMX PREP'MIX+ HT464138

Цена с отстъпка 99,99 лв ПЦД* 139,99 лв

На склад

РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА СЪС СТОЙКА HMX PREP'MIX+ HT464138

POWERMIX SILENCE HT654

Цена с отстъпка 159,99 лв ПЦД* 219,99 лв

На склад

POWERMIX SILENCE HT654

Основни функции

Аксесоар/и

ЧЗВ