МУЛТИКУКЪР SIMPLY COOK PLUS
МУЛТИКУКЪР SIMPLY COOK PLUS
МУЛТИКУКЪР SIMPLY COOK PLUS

МУЛТИКУКЪР SIMPLY COOK PLUS

Реф. №: RK622130

Перфектни домашно приготвени ястия на една ръка разстояние

С Tefal Simply Cook Plus перфектните домашни ястия са на една ръка разстояние! От питателни закуски до здравословни или успокояващи ястия, Tefal Simply Cook Plus предлага възможност за приготвяне на всички основни ястия в ежедневието Ви. Вкусни гъсти супи, обилни задушени ястия, здравословни ястия на пара, декадентски десерти и много други, благодарение на 12 програми за готвене (включително ръчен режим).

И е толкова лесен за употреба! Интуитивен интерфейс със светодиодни индикатори и автоматично изключване или поддържане на топлина, автоматичният мултикукър е оборудван с всичко необходимо, за да приготвите ястието си, когато и да го пожелаете.

Наслаждавайте се на прясно приготвени и вкусни ястия, без да се налага да ги наблюдавате постоянно. Изпитайте още по-голямо удобство, тъй като всички подвижни части и аксесоари са напълно подходящи за съдомиялна!  Изследвайте радостта от вкусна домашно приготвена храна с Tefal.

Показване на още

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

TEFAL SIMPLY COOK PLUS : Толкова много идеи, толкова лесно! 

От питателна закуска до здравословни изкушения и ястия, връщащи ви в детството, Tefal Simply Cook Plus предлага възможността да готвите ежедневното си меню. Вкусни супи, обилни яхнии, здравословни ястия на пара и дори хрупкав хляб! Благодарение на своите 12 автоматични програми за готвене, интуитивен интерфейс с LED индикатори, автоматично изключване или поддържане на топлина, този мултикукър е оборудван с всичко необходимо, за да приготвите храната си.

undefined

Вашият комплект МУЛТИКУКЪР SIMPLY COOK PLUS

Включено:

Мултикукър Simply Cook Plus
1 мерителна чашка с обозначения мл
1 шпатула
1 лъжица
1 кошница за пара
1 книга с рецепти

undefined

Характеристики

Мини уред за готвене на ориз

ЧЗВ