• -29лв

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ТИГАН UNLIMITED 22 CM

Реф. №: G2557572

Доставяни от : Tefal Shop

Най-доброто устойчиво на надраскване, незалепващо покритие *Сравнено с други незалепващи покрития на Tefal. Вътрешен тест за износване.

 • НАЙ-ДОБРОТО, УСТОЙЧИВО НА НАДРАСКВАНЕ НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ*: Максимална устойчивост за уок тиган, без да се налага да мислите с каква шпатула ще боравите. Издържа до 6 пъти по-дълго**
 • 100% БЕЗОПАСНО НЕЗАЛЕПВАЩО ПОКРИТИЕ: 0% PFOA, 0% олово, 0% кадмий***
 • ИНДИКАТОР ЗА НАЧАЛО НА ГОТВЕНЕТО: тиган с незалепвашо покритие и технология Thermo-Signal™, която ви показва кога е достигната най-подходящата температура, за да започнете готвенето
Открийте всички характеристики

Цена с отстъпка 69,99 лв Първоначална цена 98,99 лв*

* Най-ниска цена на Tefal през последните 30 дни

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти

Устойчив на надраскване мултифункционален тиган Tefal Unlimited

Правилният избор на съдове за готвене може да промени всичко: без следи от надраскване, без залепване, без счупване. Tefal представя изцяло нова серия съдове за готвене, проектирани издъжат и при екстремни условия- за да направите своето ястие шедьовър. Мултифункционалният тиган Tefal Unlimited осигурява изключителна устойчивост с безкомпромисен стандрат на качество. След години проучване, изцяло новото незалепващо и устойчиво на надраскване покритие TITANIUM издържа до 6 пъти повече сравнено със стандартно покритие Titanium на Tefal, комбинирайки в себе си удобството на незалепващото покритие и издръжливостта на надраскване дори при работа с метални прибори. Нашите съдове приемат предизвикателствата, пред които ги изправяте и никога не ви позволяват да паднете духом по време на готвене. Отведете кулинарните си експерименти на едно съвсем ново ниво с едни от най-добрите съдове за готвене.

Предимства на МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ТИГАН UNLIMITED 22 CM

Най-доброто устойчиво на надраскване незалепващо покритие* *Сравнено с другите покрития на Tefal, вътрешен тест за абразия

Открийте покритието TITANIUM ANTI-SCRATCH: Най-доброто устойчиво на надраскване незалепващо покритие*, проектирано така че да издържи до 6 пъти по-дълго** *Сравнено с другите покрития на Tefal, вътрешен тест за абразия **Сравнено с покритие Tefal Titanium Standart

undefined

100 % безопасно незалепващо покритие

0% PFOA, 0% олово, 0% кадмий *Спазване на по-стриктен контрол от задължителния спрямо текуща регулация за предмети с контакт с храни. Без олово и кадмий (без Pb и Cd) означава без съзнателното добавяне на Pb и Cd в покритието. Без превишаване на ниво от 0.005 mg/kg.

undefined

Температурен индикатор THERMO-SIGNAL™

Температурният индикатор THERMO-SIGNAL ™ ви показва идеалната температура за запзочване на готвенето и по този начин ви гарантира перфектна текстура, идеален цвят и вкус за изкусителни яситя ден след ден.

undefined

Технология THERMO-FUSION™+

Благодарение на изключително голяма решетка в съчетание с дебело дъно, технология Thermo-Fusion™+ гарантира бързо загряване на съда и еднакво разпределение на топлината за равномерно сготвена храна.

undefined

Изключителна гъвкавост

Мултифункционалния тиган на Tefal с изключително дълбока форма на съда и два удобни улея за изливане е подходящ както за запечатване, така и за запържване, задушаване и дори варене.

undefined

Пълна съвместимост

Съвместим с всички видове котлони вкл. Индукционни( гасовеи, електрически, керамични, индукционни) за максимална гъвкавост.

undefined

Високоефективно незалепващо покритие

Проектирано така че да посрещне ежедневните ви нужди, то прави съдовете за готвене с незалепващо външно и вътрешно покритие лесни за почистване и удобни за готвене.

undefined

Произведено във Франция

Проектирано и произведено във Франция, с майсторство и прецизност .

undefined

Tefal: #1 в света сред съдовете за готвене*

Tefal работи здраво, за да ви гарантира перфектни резултати, всеки път, когато влезете в кухнята и това е още една причина да изберете именно нас! *Източник: Euromonitor International Limited, издание “Home and Garden” 2019, продажби по търговска марка в стойност по цени на дребно, данни за 2018.

undefined

Характеристики

ЧЗВ