Нож на главния готвач Fresh Kitchen 15 cm
Нож на главния готвач Fresh Kitchen 15 cm
Нож на главния готвач Fresh Kitchen 15 cm
  • Нов

Нож на главния готвач Fresh Kitchen 15 cm

Реф. №: K1220304

Експертизата на Tefal в незалепващите покрития, пренесена върху острието на нож. 

Гамата кухненски ножове Fresh Kitchen пренася експертизата на TEFAL в незалепващите покрития върху остриетата на ножовете. Благодарение на подсиленото с титан покритие вашите ножове са лесни за ползване и почистване. Тази гама с разнообразни цветове на продуктите ще донесе забавление във вашето ежедневно готвене.

Показване на още

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Fresh Kitchen knives: Ефективност и забавление никога досега не са били комбинирани толкова добре в един продукт!

С този нож на главния готвач Fresh Kitchen Utility се наслаждавате на острие от неръждаема стомана с незалепващо, което осигурява висока устойчивост и изключителна лесна употреба във вашето ежедневно готвене. Меката на допир ергономична дръжка осигурява оптимален комфорт и контрол. Продуктът се доставя с предпазител за острието, предлагащ безопасно и лесно съхранение. Подсиленото с титан незалепващо покритие е устойчиво и лесно за почистване. Ножът на главния готвач Fresh Kitchen е идеален за рязане и кълцне на всякакви видове храна.

Характеристики

ЧЗВ