Pro Express Vision, Парогенератор с бойлер GV9820, 9 бара, 750 г/мин

Реф. №: GV9820E0

Доставяни от : Tefal Shop

Осветете пътя си към перфектните резултати

 • Smart LED Vision: LED лампа на върха на ютията, осветяваща автоматично пътя към перфектните резултати при гладене
 • Свръхмощен парогенератор с постоянен дебит на парата до 180 g/min, парни удари от 750 g/min и налягане на парата до 9 bar
 • Решение за генериране на пара и продължително гладене или корекции в последната минута
Открийте всички характеристики

Цена с отстъпка 679,99 лв ПЦД* 959,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти
 • Продукти, които могат да бъдат поправени за 15 години

Парогенератор Tefal Pro Express Vision 

Перфектната грижа за облеклата никога не е била толкова лесна: ютията с парен генератор Tefal Pro Express Vision осигурява достатъчно сурова мощност на парата за всички ваши нужди при гладене и обработване с пара, с усъвършенствана технология за по-удобна грижа за облеклата ден след ден. Оборудвана с революционната система Smart LED Vision, благодарение на която автоматично се включва светлина на върха на ютията, когато тя е в хоризонтално положение, за перфектна видимост навсякъде – във всяко помещение, независимо от осветлението. Тази иновативна система осигурява по-гладки и по-лесни грижи за облеклата с перфектни резултати всеки път. Интелигентната конструкция се допълва с мощно представяне на парата: непрекъснато подаване на пара до 180 g/мин, парен удар от 750 g/мин за дори най-упоритите гънки и налягане на парата до 9 бара. Пълен набор от функции допълва перфектния уред с парна станция с високо налягане: гладене и обработване с пара 2 в 1 както за по-продължително гладене, така и за корекции в последния момент и много други.

undefined

Предимства на Pro Express Vision, Парогенератор с бойлер GV9820, 9 бара, 750 г/мин

Интелигентно LED освентление

LED светлината на върха на ютията се включва автоматично, когато ютията е в хоризонтално положение, осветявайки пътя към перфектни резултати при гладене на всяко място, във всяко помещение, независимо от осветлението.

undefined

Технология с високо налягане

Усъвършенстваната технология осигурява мощна пара: непрекъснато подаване на пара до 180 г/мин, парен удар от 750 г/мин за упорити гънки и налягане на парата до 9 bars.

undefined

Многофункционалност

Решение 2 в 1 за гладене и обработване с пара, което осигурява по-продължително гладене или корекции в последния момент – идеално за забързаните сутрини, за да можете да излезете навън в най-добрия си вид изключително бързо.

undefined

Дълготрайна ефективност

Екслузивната система с подвижен колектор за накип събира до 10 пъти повече частици накип*, гарантирайки безпроблемна поддръжка и дългосрочна ефективност. *външно изпитване

undefined

Защита против протичане

Функцията против протичане предотвратява изтичането на вода, която може да замърси тъканите, за безупречни облекла при гладене и обработване с пара.

undefined

Автоматична пара

Перфектна пара с лекота: насладете се на системата Smart Steam за пара, която се освобождава автоматично, когато започнете да гладите, и спира при изправяне на ютията.

undefined

Управление върху дръжката

Регулирайте настройките на парата директно от дръжката за изключителен комфорт и удобно управление.

undefined

Безшумна технология

Благодарение на усъвършенстваната безшумна технология Парогенераторът е до два пъти по-безшумна*, за пълен комфорт при грижите за облеклата. *в сравнение с предходната гама GV92 от същия производител

undefined

Най-бързото и най-лесното плъзгане

Гладещата повърхност Durilium AirGlide Autoclean осигурява оптимално разпределяне на парата за високоефективни резултати, а покритието Autoclean предпазва гладещата повърхност от петна и с времето я запазва в перфектно състояние.

undefined

Подвижен резервоар за вода

Подвижен резервоар за вода с висока вместимост осигурява до 90 минути гладене, с олекотена конструкция и формат за лесно пълнене.

undefined

Дезинфекцира тъканите в дома

Елиминира до 99%99 вируси, бактерии или микроби* с помощта на естествената сила на парата. Външни тестове, проведени в независими лаборатории, използвайки устройството върху памучен плат и използвайки функцията за пара чрез движение напред и назад, 3 пъти.

undefined

Вашият комплект Pro Express Vision, Парогенератор с бойлер GV9820, 9 бара, 750 г/мин

Опаковката включва:

 • Tefal Pro Express Vision GV9820
undefined

Характеристики

РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ

Аксесоар/и

ЧЗВ