Secure 5 Neo, Тенджера под налягане P2534246, 4L
Secure 5 Neo, Тенджера под налягане P2534246, 4L
Secure 5 Neo, Тенджера под налягане P2534246, 4L
Secure 5 Neo, Тенджера под налягане P2534246, 4L

Secure 5 Neo, Тенджера под налягане P2534246, 4L

Реф. №: P2534246

Сигурност и богатство на вкуса

  • Secure 5 Neo е проектирана така, че безопасността да е ключов елемент. Изключителната ѝ защитна система осигурява най-безопасния начин на готвене. Тя разполага също с 2 програми за готвене: една за зеленчуци и една за месо и риба, така че да готвите всякакви вкусни и здравословни ястия по идеален начин! А също и 10 години гаранция, така че да ви придружава в кухнята много дълго време! Secure 5 Neo ви дава спокойствие на трапезата!
  • Изключително безопасна, с автоматично заключване за отваряне и затваряне.
  • Допълнително обезопасена с клапан за управление на налягането, предпазен клапан и уплътнение.
  • Управлявайте излишното налягане на парата с контролирано извеждане.
Открийте всички характеристики

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Secure 5 Neo, направена за дълъг живот!

  Secure 5 Neo е проектирана така, че безопасността да е ключов елемент. Изключителната ѝ защитна система осигурява най-безопасния начин на готвене. Тя разполага също с 2 програми за готвене: една за зеленчуци и една за месо и риба, така че да готвите всякакви вкусни и здравословни ястия по идеален начин! Включва и кошница за готвене на пара. А също и 10 години гаранция, така че да ви придружава в кухнята много дълго време! Secure 5 Neo ви дава спокойствие на трапезата! • Изключително безопасна, с автоматично заключване за отваряне и затваряне. • Допълнителна безопасност с клапан за управление на налягането, предпазен клапан и уплътнение. • Управлявайте излишното налягане на парата с контролирано извеждане. • Кошница за запарване, която запазва вкуса и витамините във всички продукти. • Направена с неръждаема стомана и работи на всички котлони, включително индукционните, а също така е подходяща за съдомиялна машина.

Открийте другите продукти от гамата  (4)

Характеристики

ЧЗВ