ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD
ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD
ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD
ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD
ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD
ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD
ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD
ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD

ХЛЕБОПЕКАРНА BREAD OF THE WORLD

Реф. №: PF611838

Насладете се на аромати от цял свят, събрани във Вашия домашно приготвен хляб

  • ХЛЯБЪТ НА СВЕТА: Изненадайте гостите си с „Bread of the world“, който разкрива вкусовете на хляба по света със специални тави за багети и плоски тави за хляб с различна форма, с приложена книга с рецепти.
  • БАГЕТИ: Печете до 8 идеално златисти мини багети на две партиди с плочите за багети, аксесоарите за печене и 3-те специални програми на тази хлебопекарна.
  • СЕМЕЕН РАЗМЕР: Печете хлябове до 1,5 кг в тавата за хляб с незалепващо покритие – достатъчно, за да задоволите и най-големия апетит!
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ РЕЗУЛТАТИ: Автоматична хлебопекарна с 3 грамажа и 3 нива на изпичане, за всеки вкус и нужда
Открийте всички характеристики

Доставяни от Tefal Shop - За продукти, които се изпращат от Tefal Shop – срокът за доставка е 4 до 5 работни дни. Доставката е безплатна за поръчки на стойност над 79 лв. - Безплатно връщане

undefined

2 години международна гаранция

15 години сервизна поддръжка на разумна цена

Политика за връщане до 14 дни

Доставка за 4-8 дни

Хляб, кифлички, багети и други: насладете се на вкусовете на света!

Благодарение на „Bread of the world“ вкусовете на света разкриват всички свои тайни! С неговата голяма тава за хляб с незалепващо покритие приготвяте до 1,5 кг хляб. Двете бъркалки, въртящи се в противоположни посоки, смесват и месят тестото за получаване на хомогенен резултат. С багетите и плоските плочи, аксесоара за печене и 3-те специализирани програми приготвяте с лекота пресни кифлички и до 8 златисти и хрупкави френски багети. Открийте 13-те допълнителни програми и свързаните с тях рецепти от книгата с рецепти за приготвяне на пресен хляб, но също и на сладкиши, конфитюри, паста или пица с домашно тесто за пица! Чрез книгата с рецепти откривате разнообразието и избирате от различни видове хляб, типични за различни региони по цял свят. 19-те програми включват багети, чабата, гризини, плосък хляб, хляб за сандвичи, сладки малки хлебчета, приготвяне на малки хлебчета, основен хляб, франзели, пълнозърнест хляб, сладък хляб, бърз хляб, хляб без глутен, хляб без сол, приготвяне на хляб, тесто, паста, кекс, сладко за удоволствие на всички. Разнообразявайте с „Bread of the world“ нуждите си от хляб и изненадвайте всички свои гости!

Характеристики

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ЧЗВ