Smart'N Light, Електрическа Кана KO851830, 1.7л., Черна

Реф. №: KO851830

Доставяни от : Tefal Shop

Улеснете света около себе си с едно докосване на бутон и управлявайте температурата на чая си

Улеснете ежедневието в кухнята с интуитивна и устремена към бъдещето кана, която е колкото красива, толкова и функционална. С електрическата кана за вода Tefal се наслаждавате на горещи напитки с идеална температура благодарение на вграден дигитален екран с индикация в реално време и пет температурни настройки. С удобни функции и семпъл, но съвременен дизайн, вкусните топли напитки са на ваше разположение.

Показване на още

Цена с отстъпка 129,99 лв ПЦД* 156,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти
 • Продукти, които могат да бъдат поправени за 15 години

Също налични

Промо пакет Smart'N Light Тостер + Електрическа кана

266,98 лв

Промо пакет Smart'N Light Тостер + Електрическа кана

Електрическа кана от Tefal: най-модерния начин да избирате температурата

Наслаждавайте се на топли/ горещи напитки с подходяща температура, идеално адаптирани за всеки вкус, с електрическата кана за вода от Tefal – съвременната интуитивна кана, която е едновременно изтънчена и устремена към бъдещето. С вграден минималистичен цифров екран, който показва реалната температура на водата във вътрешността. Каната предлага гама от пет температурни настройки от 40° C до 100° C – идеално за затопляне на вода с едно докосване. Двустенната конструкция запазва топлината вътре, като гарантира хладна на допир повърхност отвън за пълна безопасност. Допълнителните удобни функции включват 30-минутна функция за поддържане на топлината, така че напитките ви да са готови в удобен за вас момент, автоматично отваряне на капака за лесно зареждане, завъртаща се на 360° основа, както и автоматично изключване за употреба без притеснения. Благодарение на големия обем от 1,7 L можете да приготвяте до 7 чаши едновременно, идеално за всички ваши горещи напитки, а подвижният филтър против накип позволява лесно почистване. Tefal – съвременният дизайн за електрическа кана с изчистена линия.

undefined

Предимства на Smart'N Light, Електрическа Кана KO851830, 1.7л., Черна

Вграден цифров екран

Изчистеният дизайн включва минималистичен, лесен за работа цифров екран, на който се извежда реалната температура на водата във вътрешността. Напълно вграден в корпуса на каната за съвременен и изтънчен вид.

undefined

Избор от 5 температури

Наслаждавайте се на горещи напитки точно както ги харесвате благодарение на интуитивно електронно избиране на температурата с пет прецизни настройки, идеално адаптирани за вашия вкус и нужди: 40° C / 70° C / 80° C / 90° C / 100° C.

undefined

Безопасна за докосване повърхност за защита на ръцете ви

Безопасната за докосване обвивка блокира топлината и запазва външната повърхност на каната хладна за комфортно използване без притеснения и за допълнителна сигурност.

undefined

Кипване с едно докосване

Кипвайте вода на мига с едно докосване на настройката за 100° C. Идеално за използване по време на готвене.

undefined

30-минутна функция за поддържане на топлината

30-минутната функция за поддържане на топлината запазва водата при идеална температура по-дълго – за горещи напитки, когато пожелате.

undefined

Гладка вътрешна повърхност от неръждаема стомана за лесно почистване

Гладкият вътрешен съд от неръждаема стомана няма труднодостъпни ъгли или тесни места и позволява лесно почистване.

undefined

Завъртаща се на 360° основа за съвърешна лекота при използване

Благодарение на завъртащата се на 360° основа безкабелната кана остава здраво на място и може лесно да се повдига и поставя от всеки ъгъл

undefined

Автоматично отваряне на капака

Автоматичното отваряне на капака осигурява широк отвор за лесно зареждане и удобно почистване, всичко това само с натискане на бутон.

undefined

Двустенната конструкция задържа топлината вътре

Двустенната конструкция задържа топлината вътре, като осигурява хладен външен слой – дори при кипване на вода вътре.

undefined

Вместимост от 1,7 L за до 7 чаши

Голямата вместимост от 1,7 L позволява приготвяне на до 7 чаши и е идеална за всички ваши горещи напитки.

undefined

Подвижен филтър против накип за лесно почистване

Филтърът против накип предпазва каната и водата от натрупване на накип за по-добър вкус на чая и кафето. Подвижната му конструкция осигурява лесно почистване.

undefined

Характеристики

ДРУГИ ФУНКЦИИ

Аксесоар/и

ЧЗВ

Улеснете ежедневието в кухнята с интуитивна и устремена към бъдещето кана, която е колкото красива, толкова и функционална. С електрическата кана за вода се наслаждавате на горещи напитки с идеална температура благодарение на вграден дигитален екран с индикация в реално време и пет температурни настройки. С удобни функции и семпъл, но съвременен дизайн, вкусните топли напитки са на ваше разположение.