• Нов

Grind Aroma KM832, Филтърна кафемашина с автоматично смилане, 1.25 л, 10-15 чаши

Реф. №: KM832810

Доставяни от : Tefal Shop

Автоматично смила зърната и приготвя кафе със свеж вкус и аромат

 • Филтърна кафемашина с кафемелачка с автоматичен цикъл на смилане  за прясно смляно и перфектно приготвено кафе
 • Подвижен контейнер за зърната и външна мелничка за по-лесно почистване всеки ден
 • Елегантен, стилен дизайн с корпус от висококачествена пластмаса, плавни контури и матови детайли от неръждаема стомана
Открийте всички характеристики

419,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти
 • Продукти, които могат да бъдат поправени за 15 години

Кафемашина с мелачка KRUPS Grind and Brew

Нищо не може да се сравни с вкуса и аромата на прясно смляното кафе. Машината KRUPS Grind and Brew с мелачка ви предлага това усещане всяка сутрин със съвършена лекота. Автоматичното смилане ви позволява да поставите зърната, да изберете настройките и да оставите Grind and Brew да свърши останалото. Резултатът е най-доброто от кафето в елегантен, съвременен дизайн, подчертан с матирани детайли от неръждаема стомана. Открийте перфектния вкус на кафето с регулируеми настройки за количество и сила за резултати, съобразени с вкуса ви, от меко и ненатрапчиво кафе до силно и зареждащо. Високачествената конична мелачка осигурява безупречно представяне – хомогенни резултати, по-малко слепване, по-тиха работа и подвижни части за лесно почистване – с ясен и интуитивен контролен панел с LED дисплей. С перфектна вместимост за 10 до 15 чаши и редица интелигентни функции, Grind and Brew е комбинирана филтърна машина за кафе и мелачка, която осигурява безкраен вкус ден след ден.

undefined

Предимства на Grind Aroma KM832, Филтърна кафемашина с автоматично смилане, 1.25 л, 10-15 чаши

Изберете между приготвяне на кафе от цели зърна или от мляно кафе

Върхови постижения по отношение на вкуса и аромата на кафето с автоматичен процес на смилане и приготвяне, който е максимално улеснен: сипвате кафето на зърна, избирате настройките и оставяте Grind and Brew да свърши останалото.

undefined

Лесно почистване

Подвижна фуния за зърна и външна мелачка за по-лесно почистване всеки ден.

undefined

Функция за таймер

Удобната функция за таймер ви позволява да планирате стартирането на цикъла за приготвяне, за да се насладите на несравнимия вкус и аромат на прясно приготвеното кафе веднага след като се събудите.

undefined

Стилен дизайн

Ефективността се допълва от стилното оформление с висококачествен пластмасов корпус, който създава гладки, съвременни контури, и матови детайли от неръждаема стомана. Приготвянето на кафе никога не е изглеждало толкова добре.

undefined

Безупречно смилане

Висококачествена конична мелачка за по-равномерни резултати при смилане с по-малко слепване, по-тихо мелене и 3 настройки от едро до фино за смилане на кафето точно както ви харесва.

undefined

Лесни за използване настройки

Цифровият контролен панел с LED дисплей е интуитивен и удобен за използване, с подобрени функции, като поддържане на топлината за 30 минути, автоматично изключване, 24-часов програмируем таймер и бутон вкл./изкл. с LED светлина.

undefined

Оптимални резултати при запарване

Усъвършенствано приготвяне на кафе, което постига максимален вкус и аромат с настройване на желания брой чаши, за перфектни резултати, съобразени с количеството.

undefined

Три настройки за сила

Три различни настройки на силата – леко, средно и силно – ви позволяват да регулирате резултатите според вкуса си, от меко и ненатрапчиво кафе до силно и зареждащо.

undefined

Настройка за предварително смляно кафе

Висококачествена кафемашина със специфични настройки, които регулират приготвянето за цели зърна или предварително смляно кафе, осигурявайки идеален вкус всеки път.

undefined

Идеална мощност и вместимост

Мелачката за 180 g зърна и вместимостта от 1,25 L вода осигуряват 10 до 15 чаши, което е идеално за всяка ситуация, с 1000 W мощност за перфектни резултати с изключителна бързина.

undefined

Вашият комплект Grind Aroma KM832, Филтърна кафемашина с автоматично смилане, 1.25 л, 10-15 чаши

В кутията ще намерите : 

 • Филтърна кафемашина с вградена кафемелчака Krups Grind Aroma
undefined

Характеристики

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Аксесоар/и

ЧЗВ