Ingenio Emotion Тиган L8970674, 28 см

Реф. №: L8970674

Доставяни от : Tefal Shop

Ingenio, улеснете готвенето си!

 • УЛЕСНЕТЕ ГОТВЕНЕТО СИ: Преминете от котлона във фурната и съхранявайте останалото в хладилника със системата с подвижна дръжка, предлагаща изключително удобство в ежедневието. Улеснете готвенето си с Ingenio!
 • СПЕСТЯВАНЕ НА МЯСТО: С пестящия място дизайн с възможност за подреждане съдовете за готвене Ingenio се побират удобно в шкафове, гардероби и рафтове
 • ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕЗОПАСНА СВАЛЯЕМА ДРЪЖКА: Безопасната и патентована подвижна дръжка може да издържи до 10 kg** и се предлага с 10-годишна гаранция***
Открийте всички характеристики

68,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти

Предимства на Ingenio Emotion Тиган L8970674, 28 см

Съдове за готвене, които правят всичко

Безпроблемно преживяване в кухнята всеки път! Всичко, от което се нуждаете, за да улесните ежедневното си готвене у дома: вълшебна подвижна дръжка, устойчив на фурна и хладилник* съд и спестяващ място дизайн с възможност за подреждане.

undefined

Здрава подвижна дръжка

Подвижна дръжка за тежко натоварване и пълно спокойствие: 3-точкова система за безопасност, способна да издържи до 10 кг тегло и защитена с нашата 10-годишна гаранция за дълготрайна производителност.

undefined

Безопасно незалепващо покритие

Като част от нашия ангажимент за безкомпромисни стандарти за безопасност, всички наши незалепващи покрития, предназначени за контакт с храни, не съдържат PFOA, олово и кадмий. Тестовете се извършват от външни независими лаборатории с по-строг контрол от този, изискван от действащите разпоредби за контакт с храни.

undefined

Висококачествена неръждаема стомана

Качество, на което можете да разчитате ден след ден: 5-годишната гаранция покрива най-доброто от неръждаемата стомана, обещавайки стабилна работа и изключителна издръжливост без риск от повреда с течение на времето.

undefined

Титаниево незалепващо покритие

С изключително уплътнени първични слоеве, проектирани да издържат на ежедневното готвене с течение на времето, това трайно покритие осигурява незалепващо действие, което издържа до 2 пъти по-дълго от стандартните покрития на Tefal.

undefined

Технология Thermo-Signal™

Усъвършенстваната технология Thermo-Signal™ се оцветява в червено, когато тиганът достигне идеалната начална температура, което гарантира вкусни ястия с перфектен цвят, текстура и аромат всеки път.

undefined

Лесен за почистване

Проектирани да посрещнат всичките ви ежедневни нужди за готвене, открийте съдове за готвене с високоефективно незалепващо покритие отвътре и отвън, за лесно почистване и удобно готвене.

undefined

Пълна индукция

Перфектна дифузия на топлината и равномерни резултати при готвене ден след ден с изключително дебела, удароустойчива многослойна основа, която предотвратява деформацията с течение на времето.

undefined

Пълна съвместимост

Напълно съвместим с всички котлони за пълна гъвкавост: газови, електрически, керамични и индукционни.

undefined

Период на охлаждане

Екологична полза: Преди да поставите съдовете си в хладилника, дайте им време да се охладят на стайна температура, за да намалите енергията, необходима за поддържане на ниски температури в хладилника.

undefined

Tefal: Номер 1 в света при съдовете за готвене

Tefal работи усилено, за да осигури перфектни резултати при готвене - още една причина да изберете Tefal! [Източник: Euromonitor International Limited, издание за дома и градината 2019 г., стойност на дребно на марката RSP, данни за 2018 г.]

undefined

Аксесоар/и

ЧЗВ

*Не съхранявайте киселинни храни.

**Според вътрешни тестове.
***Тази гаранция на Tefal не засяга законовите права, които потребителят може да има, или тези права, които не могат да бъдат изключени или ограничени, нито правата срещу търговеца на дребно, от който потребителят е закупил продукта.
****По-строг контрол от този, който се изисква от действащите разпоредби за контакт с храни. Без PFOA в съответствие с приложимите разпоредби. Без олово, без кадмий (без Pb, без Cd) означава, че няма умишлено добавяне на Pb и Cd в покритията и те не са открити при тестове, проведени от външни лаборатории.