Ingenio Natural Force L3960602 Тиган 28 см

Реф. №: L3960602

Доставяни от : Tefal Shop

Ingenio, улеснете готвенето си!

 • Система с подвижна дръжка за изключително удобство и гъвкавост в ежедневието – от котлона във фурната и хладилника с лекота
 • Спестяващ място дизайн с възможност за подреждане един в друг, който удобно се побира в шкафове, гардероби и рафтове
 • Здрава подвижна дръжка, която издържа до 10 кг (според вътрешни тестове)
Открийте всички характеристики

70,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти

Предимства на Ingenio Natural Force L3960602 Тиган 28 см

Съдове за готвене, които правят всичко

Безпроблемно преживяване в кухнята всеки път! Всичко, от което се нуждаете, за да улесните ежедневното си готвене у дома: вълшебна подвижна дръжка, устойчив на фурна и хладилник* съд и спестяващ място дизайн с възможност за подреждане.

undefined

Здрава подвижна дръжка

Подвижна дръжка за тежко натоварване с пълно спокойствие: 3-точкова система за безопасност, способна да издържи тегло до 10 кг и защитена с нашата 10-годишна гаранция за ефективност, която е създадена за дълго време.

undefined

Безопасно незалепващо покритие

Като част от нашия ангажимент за безкомпромисни стандарти за безопасност, всички наши незалепващи покрития, предназначени за контакт с храни, не съдържат PFOA, олово и кадмий. Тестовете се извършват от външни независими лаборатории с по-строг контрол от този, изискван от действащите разпоредби за контакт с храни.

undefined

Незалепващо покритие Mineralia +

Обогатено с изключително устойчиви минерали, нашето незалепващо покритие Mineralia+ осигурява изключително дълготрайни характеристики, които правят здравословното готвене по-лесно ден след ден, ястие след ястие.

undefined

Технология Thermo-Signal®

Усъвършенстваната технология Thermo-Signal® се оцветява в червено, когато тиганът достигне идеалната начална температура, което гарантира вкусни ястия с перфектен цвят, текстура и аромат всеки път.

undefined

Лесно почистване

Проектирани да посрещнат всичките ви ежедневни нужди за готвене, открийте съдове за готвене с високоефективно незалепващо покритие отвътре и отвън, за лесно почистване и удобно готвене.

undefined

Пълна съвместимост

Напълно съвместим с всички котлони за пълна гъвкавост: газови, електрически, керамични и индукционни.

undefined

Усъвършенствана индукция

Основата Thermo-Fusion™ на Tefal осигурява бързо и оптимално разпределение на топлината по цялата повърхност на съда, за вкусна храна, приготвена до съвършенство всеки път.

undefined

Произведено във Франция

Проектиран и произведен изцяло във Франция при най-високи стандарти за качество, гарантиращи най-високо ниво на изработка и опит.

undefined

Период на охлаждане

Екологична полза: Преди да поставите съдовете си в хладилника, дайте им време да се охладят на стайна температура, за да намалите енергията, необходима за поддържане на ниски температури в хладилника.

undefined

Основен формат

За здравословни рецепти, преливащи от вкус, като рибни филета с лимон и копър, запържени аспержи и хрупкави вегетариански бургери без добавено масло

undefined

Tefal: Номер 1 в света при съдовете за готвене*

Tefal работи усилено, за да осигури перфектни резултати при готвене - още една причина да изберете Tefal! [*Източник: Euromonitor International Limited, издание за дома и градината 2019 г., стойност на дребно на марката RSP, данни за 2018 г.]

undefined

Характеристики

Аксесоар/и

ЧЗВ

*Не съхранявайте киселинни храни.

**Според вътрешни тестове.

***Тази гаранция на Tefal не засяга законовите права, които потребителят може да има, или тези права, които не могат да бъдат изключени или ограничени, нито правата срещу търговеца на дребно, от който потребителят е закупил продукта.

****По-строг контрол от този, който се изисква от действащите разпоредби за контакт с храни. Без PFOA в съответствие с приложимите разпоредби. Без олово, без кадмий (без Pb, без Cd) означава, че няма умишлено добавяне на Pb и Cd в покритията и те не са открити при тестове, проведени от външни лаборатории. *Не съхранявайте киселинни храни.

(1) Продава се отделно