Pro Express Vision, Парогенератор с бойлер GV9810, 8.3 бара, 680 г/мин

Реф. №: GV9810E0

Доставяни от : Tefal Shop

Осветете пътя си към идеални резултати

 • Smart LED Vision: LED лампа на върха на ютията, осветяваща автоматично пътя към перфектните резултати при гладене
 • Свръхмощен парогенератор с постоянен дебит на парата до 180 g/min, парни удари от 680 g/min и налягане на парата до 8,3 bar
 • Решение за генериране на пара и продължително гладене или корекции в последната минута
Открийте всички характеристики

968,99 лв

На склад

|Доставка от 4 до 5 дни

 • undefined

  Сигурно плащане

 • undefined

  Безплатна доставка за поръчки над 79 лв.

 • undefined

  Безплатно връщане в рамките на 14 дни

Сервизи и гаранция

 • Гаранция 2 години
 • Център за обслужване на клиенти
 • Продукти, които могат да бъдат поправени за 15 години

Парогенератор Tefal Pro Express Vision

Перфектната грижа за дрехите никога не е била така лесна: Парогенераторът Tefal Pro Express Vision предлага достатъчно сурова парна мощност за всички ваши нужди от гладене и парно чистене, с усъвършенствана технология за по-добра грижа за дрехите всеки ден. Снабдена с качествено новата система Smart LED Vision, лампата на върха на ютията се включва автоматично, когато ютията е в хоризонтално положение, за идеална видимост навсякъде – във всяка стая, независимо от осветлението. Тази иновативна система осигурява всеки път по-гладка и лесна грижа за дрехите с перфектни резултати. Интелигентният дизайн е съчетан със свръхмощна парна ефективност: постоянна парата до 180 g/min, ударна пара от 680 g/min за най-смачканите и нагънати тъкани и налягане на парата до 8,3 bar. Перфектният пакет на парогенераторът с високо налягане се довършва от пълна гама функции: гладене и парно чистене 2-в-1 и за по-обмисляни тоалети, и за корекции в последната минута, и много други.

undefined

Предимства на Pro Express Vision, Парогенератор с бойлер GV9810, 8.3 бара, 680 г/мин

Технология Smart LED Vision

LED светлината на върха на ютията се включва автоматично, когато ютията е в хоризонтално положение, осветявайки пътя ви към перфектни резултати при гладене навсякъде - във всяка стая, независимо от осветлението.

undefined

Технология с високо налягане

Усъвършенстваната технология осигурява максимална мощност на парата: постоянна пара до 180 г/мин, ударна пара от 680 г/мин за трудни бръчки и гънки и налягане на парата до 8,3 бара.

undefined

Многофункционалност

Решение „2 в 1“ за гладене с пара и гладене, което предлага по-дълги сесии на гладене или корекции в последната минута - идеално за забързаните сутрини, за да излезете от вратата в най-добрия си вид за нула време.

undefined

Дълготрайна производителност

Ексклузивната подвижна система за събиране на варовик събира до 10 пъти повече варовикови частици*, като осигурява безпроблемна поддръжка и дълготрайна производителност. *външен тест

undefined

Защита срещу протичане

Функцията против протичане предотвратява капенето на вода и зацапването на бельото ви, за гладене с пара и гладене, които поддържат всички ваши дрехи безупречни.

undefined

Бутони за управление върху дръжката

Регулирайте настройките на парата директно върху дръжката за изключителен комфорт и гладко управление.

undefined

Silence технология

Усъвършенстваната Silence технология за безшумност предлага ютия с парогенератор, която е до два пъти по-безшумна*, за грижа за дрехите при пълен комфорт. *в сравнение с предишната серия GV92 на същия производител

undefined

Най-бързото и лесно плъзгане

Гладещата плоча Durilium AirGlide Autoclean осигурява оптимално разпръскване на парата за високоефективни резултати, а Autoclean покритието поддържа гладещата ви плоча без петна и в перфектно състояние с течение на времето.

undefined

Подвижен резервоар за вода

Сменяемият резервоар за вода с голяма вместимост предлага до 90 минути гладене, с олекотен дизайн, който гарантира лесно пълнене.

undefined

Вашият комплект Pro Express Vision, Парогенератор с бойлер GV9810, 8.3 бара, 680 г/мин

Опаковката включва:

– Tefal Pro Express Vision GV9810

undefined

Характеристики

РАБОТА С ПАРА И ЕЛЕКТРИЧЕСКО ЗАХРАНВАНЕ

ЧЗВ